Numerologii demonstrează că cifra 666 îi corespunde lui Nero Caesar

666

666

Numeroşi oameni vorbesc cu teamă despre cifra 666. Ei cred că 666 este ,,Cifra Diavolului” sau a ,,Antichristului”. De asemenea, mulţi preoţi creştini consideră că paşapoartele biometrice au un cip cu cifra “bestiei”. Despre acest număr malefic se aminteşte în Noul Testament. Însă, conform descoperă.ro, în unele ediţii ale acestei cărţi sfinte se pare că este menţionat numărul 616.

Cifra 666 explicată de numerologi

Numerologii de la Numberphile vin cu o ipoteză care aduce o nouă interpretare a cifrei 666. Potrivit acestora, fiecărei litere îi corespunde o cifră şi viceversa.

Faptul că numeroşi oameni cred că 666 simbolizează numele “fiarei” este combătut de către numerologii respectivi.

Numărul “satanic” apare şi în Cartea Apocalipsei, însă numerologii demonstrează că de fapt este un cod. La început, acest manuscris a fost scris în greaca veche. Acolo cifrele au fost scrise sub formă de  litere. La fel se pare că s-a întâmplat şi cu redactarea Bibliei în limba ebraică.

  • Astfel că, potrivit acestor date expuse de către numerologi, primele litere ale alfabetului grec (alfa, beta, gama) corespund cifrelor arabe 1, 2 şi 3.
  • Numerele mari (spre exemplu: 100, 1.000 etc) sunt notate printr-o combinaţie de litere. Aşadar fiecărui cuvânt îi corespunde o valoare numerică.

Cifra 666 îi corespunde lui Nero Caesar


Cercetătorii respectivi au încercat să traducă numărul 666 cu ajutorul alfabetului grecesc şi au ajuns la următoarea concluzie: Pornind de la textul original în care ,,literele” 666 erau scrise în limba ebraică au descoperit că ele dezvăluie numele ,,Neron Kesar” (împăratul roman Nero). Însă pentru că iudeii nu putea scrie în Biblie că Nero era pentru ei răul suprem au codificat numele acestuia.

Citeşte şi Dumnezeu există – Oamenii de ştiinţă au confirmat

Sursă video: youtube.com

Sursa foto: pixabay.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate