Nestle Cheerios Oats, alegerea ideală pentru micul-dejun

Ştim cu toţi că micul-dejun este cea mai importantă masă a zilei. Tocmai de aceea, alimentele pe care le consumi la micul-dejun trebuie să fie atent alese, pentru ca ele să-ţi asigure energia de peste zi.

nestle cheerios oats - Copy

Nestle vine cu un nou produs menit să-ţi asigure energia de care ai nevoie. Nestle Cheerios Oats este un amestec de fulgi crocanţi de ovăz integral, plin de vitamine (complexul de B-uri) şi minerale esenţiale (calciu şi fier).

Amestecate în lapte sau iaurt, cerealele Nestle Cheerios Oats sunt parte a unei alimentaţii echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos. Ele au un conţinut scăzut de grăsimi şi fac parte din cea mai importantă grupă a bine-cunoscutei piramide alimentare.

Pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, cerealele Cheerios Oats mai au un atu: ovăzul din compoziţia lor, graţie fibrelor solubile de beta-glucan pe care le conţine, ajută la scăderea colesterolului.

Şi cum 1 din 2 adulţi are un nivel ridicat de colesterol, consumul de cereale cu ovăz este cea mai la îndemână şi rapidă metodă de scădere a acestuia.

În plus, graţie bogăţiei de fibre pe care le conţine, ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la normalizarea tranzitului intestinal. Totodată, fibrele menţin senzaţia de saţietate timp îndelungat.

Pentru o alimentaţie echilibrată şi o porție bună de energie, cerealele Nestle Cheerios Oats sunt alegerea ideală. Un deliciu sănătos!

 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alimente