Nestle Cheerios Oats, alegerea ideală pentru micul-dejun

Ştim cu toţi că micul-dejun este cea mai importantă masă a zilei. Tocmai de aceea, alimentele pe care le consumi la micul-dejun trebuie să fie atent alese, pentru ca ele să-ţi asigure energia de peste zi.

nestle cheerios oats - Copy

Nestle vine cu un nou produs menit să-ţi asigure energia de care ai nevoie. Nestle Cheerios Oats este un amestec de fulgi crocanţi de ovăz integral, plin de vitamine (complexul de B-uri) şi minerale esenţiale (calciu şi fier).

Amestecate în lapte sau iaurt, cerealele Nestle Cheerios Oats sunt parte a unei alimentaţii echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos. Ele au un conţinut scăzut de grăsimi şi fac parte din cea mai importantă grupă a bine-cunoscutei piramide alimentare.

Pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, cerealele Cheerios Oats mai au un atu: ovăzul din compoziţia lor, graţie fibrelor solubile de beta-glucan pe care le conţine, ajută la scăderea colesterolului.

Şi cum 1 din 2 adulţi are un nivel ridicat de colesterol, consumul de cereale cu ovăz este cea mai la îndemână şi rapidă metodă de scădere a acestuia.

În plus, graţie bogăţiei de fibre pe care le conţine, ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la normalizarea tranzitului intestinal. Totodată, fibrele menţin senzaţia de saţietate timp îndelungat.

Pentru o alimentaţie echilibrată şi o porție bună de energie, cerealele Nestle Cheerios Oats sunt alegerea ideală. Un deliciu sănătos!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alimente