Nămolul de Techirghiol te vindecă de infertilitate!

Ce tratamente oferiţi în AnaAslan Health SPA şi care sunt cele mai solicitate proceduri de către femei?

Centrul Ana Aslan Health SPA este unul medical care vine în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă foarte largă de tratamente, în scop profilactic, curativ, recuperator, anti aging, relaxant, detoxifiant şi slăbit sănătos.

Într-o lume aflată într-o permanentă goană anticronometru, este important să avem oaze de sănătate, unde oamenii să „evadeze' cu plăcere, având dorinţa de a schimba ceva în modul lor de viaţă, de a căuta relaxare şi a învăţa să se iubească din nou pe sine.

În continuarea acestei idei şi pentru a răspunde complet la întrebarea dumneavoastră, al doilea palier al ofertei noastre cuprinde tratamente de estetică corporală şi facială, pentru femei şi bărbaţi.

Femeile sunt interesate mai mult de procedurile terapeutice, sau de cele cu rol pur estetic?

În mod preponderent, doamnele se adresează centrului nostru pentru probleme de sanatate, dar este minunat când poţi împleti utilul cu plăcutul, atunci cand găseşti multiple oportunităţi pentru a-ţi putea împlini toate aşteptările, de a-ţi înlătura micile imperfecţiuni, de a te bucura de propria imagine din oglindă.

Îngrijirea pielii trebuie privită cu maximă importanţă atunci când vrem să ştergem amprenta timpului.

Unul din punctele forte al acestei baze de tratament este nămolul de Techirghiol. Puteţi să ne explicaţi de ce nămolul folosit în acest centru nu este acelaşi cu cel vândut de comercianţi pe plajă?

Diferenţele sunt foarte mari, nu numai cele legate de produsul în sine, ci mai ales în ceea ce priveşte consilierea profesională, medicală asupra indicaţiei sau contraindicţiei şi a modului de aplicare.

Orice procedură din arsenalul fizioterapiei trebuie privită cu maximă importanţă, ca pe orice medicament, cu indicaţii, efecte secundare, adverse sau contraindicaţii.

Nămolul sapropelic utilizat în bazele de tratament este colectat din anumite zone ale Lacului Techirghiol, cu respectarea tuturor normelor de protecţie prevăzute de lege.

Nămolul comercializat de către ambulaţi este colectat de la locul de deversare în lac a nămolului utilizat.

Nămolul sapropelic de Techirghiol este o perlă a litoralului românesc, este unic în Europa prin tripla sa geneză, este medaliat şi recunoscut de forurile mondiale care se ocupă de termalism. Ca atare, trebuie să-l tratăm cu respect.

Pentru ce afecţiuni sunt indicate curele de nămol? Ne puteţi vorbi despre rezultatele pe care le-au obţinut persoanele care au venit la tratament?

Principala indicaţie este în afecţiunile musculo-articulare de cauză reumatică, ortopedică sau post traumatică.

Durerile articulare, contracturile musculare îşi pot găsi o rezolvare sub o atenta şi competenţa îndrumare.

Psoriazisul este o altă indicaţie, nămolul, apa sărată şi expunerea la soare oferă un complex menit să amelioreze aspectul scuamos al pielii.

Afecţiunile ginecologice inflamatorii: anexite, metroanexite – în afara puşeului acut, sterilitatea secundară, sindroamele aderenţiale postoperatorii sunt alte indicaţii importante.

Este minunat să vezi cum vin persoane în cărucior, cu un cadru de mers sau cârje, iar după unul, sau mai multe tratamente repetate, pot renunţa la ajutoarele de mers, iar braţele lor care se sprijineau în cârje te pot îmbrăţisa în semn de supremă mulţumire.

Şi ce surpriză şi emoţie ne încearcă când primim un telefon, iar doamna de la celălalt capăt al firului ne spune:

'Îmi pare rău, anul acesta nu ne putem vedea,…aştept un copil. Sunt fericită şi vă mulţumesc pentru acest lucru'.

Ce satisfacţie mai mare poţi avea? Să redai zâmbetul, fericirea, sănătatea şi speranţa oamenilor.

De ce anume trebuie să ţină cont o femeie pentru a se menţine în formă şi la o vârstă înaintată?

O vorbă din bătrâni spune că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi pune şi-n traistă.

Este foarte important bagajul genetic, dar acesta trebuie ocrotit şi păstrat cu dragoste pentru propria persoană.

Sportul, mişcarea, exerciţiul fizic sunt sursa principală de energie,vitalitate, longevitate.

Trebuie să ai voinţa, perseverenţa şi dorinţa de cunoaştere, compliantă pentru terapii antiaging, să te respecţi şi să te preocupi de aspectul fizic şi mental indiferent de vârstă.

La cât se ridică un sejur de 7 zile, cu mic-dejun şi cină şi minim două-trei proceduri pe zi?

Preţul sejurului diferă în funcţie de tipul de pachet de tratament ales, pentru două-trei proceduri pe zi acesta variază între 500-540 Euro.

Trei destinaţii pentru o vacanţă de vis în ţară!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sport si sanatate