Motivul pentru care femeilor le este mult mai greu să crească masa musculară | Lifestyle sănătos

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Chiar dacă petrec la sală un timp îndelungat, multe femei se plâng că eforturile lor nu sunt vizibile și că masa musculară pe care și-o doresc întârzie să apară. În timp ce bărbații reușesc să crească mult mai repede când vine vorba despre masa musculară, în cazul femeilor, acest lucru se întâmplă foarte greu și este nevoie de un antrenament în forță și cu greutăți destul de mari.

Motivul pentru care femeilor le este mult mai greu să crească masa musculară

Faptul că femeile reușesc să crească mult mai greu masa musculară decât bărbații este un lucru cunoscut de toată lumea, dar puține persoane știu care este adevăratul motiv. Organismul unui bărbat este construit diferit în raport cu cel al femeilor, iar acest lucru are un impact foarte mare asupra performanțelor din sala de sport. Invitat în emisiunea “Lifestyle sănătos”, difuzată de Revista Avantaje, în fiecare luni, începând cu ora 16, instructorul de fitness Iulian Panait a explicat care este motivul pentru care doamnelor și domnișoarelor le este atât de greu să crească masa musculară.

“Masa musculară se construiește cel mai greu. Cel mai ușor este să slăbești, asta este cel mai ușor de rezolvat. E nevoie de multă muncă susținută și de greutăți mari. La femei, masa musculară se construiește mai greu decât la bărbați pentru că lipsește testosteronul, adică nu lipsește de tot, dar nu e în cantitate suficientă încât să ajute organismul să crească masa musculară”, a spus Iulian Panait, instructor de fitness.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea explicația instructorului de fitness Iulian Panait.

Foto: captură video

Citește și:

Iulian Panait, unul dintre cei mai buni instructori de fitness din România, ne prezintă cele mai eficiente exerciții care pot fi făcute acasă pentru a fi în formă maximă | Lifestyle sănătos

Cum putem ajuta o persoană care are o criză epileptică. Dr Ioana Mândruță ne spune cum trebuie procedat în această situație | Lifestyle sănătos

Interviu cu Kinga Sebestyen, antrenoare de Kangoo Jumps. Sfaturi utile pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Lifestyle sănătos