Modele de manichiură pe care să le încerci în această primăvară

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Primăvara este despre natură, culoare, veselie, speranță, iar toate aceste detalii ar trebui să se regăsească și în manichiura ta. Iată câteva modele pe care să le încerci în această primăvară.

La început de primăvară, uită de unghiile în nuanțe reci și optează pentru o manichiură colorată și elegantă. Dacă discreția este cuvântul care te definește și nu îți dorești ca unghiile tale să iasă prea mult în evidență, atunci culorile pastelate sunt cea mai potrivită alegere pentru tine în această primăvară.

Modele de manichiură pe care să le încerci în această primăvară

Fie că vorbim despre o manichiură simplă, în culori calde, fie că facem referire la modelele sofisticate cu desene inspirate din natură, un lucru este cert: unghiile trebuie să arate impecabil.

Dacă vrei ca unghiile tale să stârnească admirația celor din jur, dar nu ai nicio idee referitoare la felul în care acestea ar trebui să arate, noi îți propunem câteva idei care să te inspire.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea 10 modele de manichiură pe care să le încerci în această primăvară.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

10 motive din cauza cărora nu slăbești

10 măsuri care pot preveni infectarea cu coronavirus

Ce alimente îți întăresc sistemul imunitar? Trebuie să le consumi în această perioadă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Alte video-uri