Minunea care a uimit enoriașii dintr-o biserică! Chipul unei sfinte importante a apărut pe perete

Un fenomen paranormal a fost descoperit într-o biserică din Zelenodolsk. Astfel o imagine clară a Sfintei Matrona a apărut pe zidul bisericii, pe data de 2 mai 2017, chiar în ziua în care se sărbătorește această sfântă, chiar în momentul în care icoana a fost scoasă de pe perete, pentru a fi așezată în mijlocul bisericii, spre închinare.

Primele informați despre acestă minune înregistrată într-o biserica ortodoxă din Tatarstan au apărut în mass-media socială. Mai apoi, povestea a fost relatată de publicaţia Ştiri Zelenodolsk, sub semnătură jurnalistului Iurie Tagarov. Conturul imaginii este posibil să fie constituit din funingine, a spus parohul bisericii, Arhiepiscopul Vladimir. Acesta a observat că există funingine de la lumânări şi de la candelele cu ulei, în toată biserica.

Întrebarea este însă, cum a ajuns această funingine sub icoană şi cum de a luat şi formă Sfintei Matrona.

„Fiecare biserica are minunile ei', a explicat Pr. Vladimir, conform lonews.ro. Acesta și-a amintit cum a vrut să construiască un iconostas pentru biserica, dar lipsa fondurilor şi a meşteşugarilor l-a împiedicat, până când tot ceea ce era necesar a apărut, brusc, într-o singură zi. Un tânăr enoriaş, care o iubeşte foarte mult pe Sfânta Matrona, a venit la biserica, pentru a vedea imaginea formată, şi a rămas uluit.

„Este o miunune! Este prima dată când văd aşa ceva în viaţă mea', a exclamat el.

Preotul Vladimir susține că nu este, însă, nici măcar pentru prima dată când o astfel de manifestare apare în această biserica. Cele care au mai avut loc anterior, pur și simplu nu au fost raportate până acum. Când s-a hotărât să zugrăvească zidurile, a apărut faţă Sfântului Apostol Andrei în biserica, şi chiar imaginea Preafericitului regretat Patriarh Alexei.

„Minune sau nu – cred că timpul o va spune. Pentru ortodocşi, astfel de apariţii sunt doar un alt motiv de fi întăriţi în credinţă', a declarat Pr. Vladimir.

Foto: zpravda.ru

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce se întâmplă atunci când sufletul se desprinde de corp

Constănțeanca, icoana făcătoare de minuni

De ce incinerarea este un păcat

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Iată cele mai frumoase urări şi felicitări

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate