Medicina alternativa: Terapia Bowen

Este o metoda de vindecare neinvaziva si foarte delicata.

Desi in Romania este nou aparuta, in plan international este considerata atat de medicina alopata cat si de cea alternativa ca fiind o puternica metoda de insanatosire.

Cazuri considerate de multe ori grave si nerecuperabile, devin exemple de ameliorari remarcabile mergand pana la vindecare prin intermediul terapiei Bowen.

Ce este terapia Bowen? Este de departe, cea mai simpla terapie a secolului 21, avand la baza o idee fundamentala: in stare de relaxare profunda, organismul are capacitate de auto-vindecare.

Terapeutul Bowen executa cateva seturi de miscari delicate, cu pauze de cateva minute intre ele, pe anumite puncte ale corpului inducand astfel pacientului o stare de relaxare totala. Se declanseaza practic un proces de resetare a organismului. Este activata capacitatea nativa de auto-vindecare. Astfel organismul incepe un proces complex de re-echilibrare si refacere.

Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique) este o metoda revolutionara de tratament corporal.

Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este extrem de eficienta in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei.

Rezultatele pot fi remarcabile chiar de la prima sedinta, procesul de autovindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare. Tratamentele se aplica, de regula, la interval de 7 zile. De cele mai multe ori sunt necesare doar cateva sedinte de tratament, in cazul afectiunilor acute. Terapeutul se poate concentra pe o problema specifica sau se poate adresa organismului ca un intreg, intr-o maniera holistica.
 

Cei interesati il pot contacta pe Alexandru Ivan, terapeut acreditat de Academia de Tehnica Bowen din Australia
www.terapiebowen.ro
Telefon: 0745.068.693, 0734.841.102
E-mail: alexandru.ivan@terapiebowen.ro.
Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Tratamente naturiste