La ce oră ar trebui să te culci în fiecare seară dacă vrei să slăbești? Acesta este trucul care te ajută să obții silueta la care visezi

la ce oră ar trebui să te culci în fiecare seară dacă vrei să slăbești

Pe lângă sport și dietă, somnul este un element cheie în procesul de slăbire. Specialiștii au descoperit că un program de odihnă foarte bine stabilit ajută organismul să ardă mult mai rapid grăsimile și să reziste tentațiilor culinare de peste zi.

Atunci când ești obosită, corpul tău va avea nevoie de alimente care să îi ofere un plus de energie. În majoritatea cazurilor, aceste produse au un număr mare de calorii și consumarea lor nu face altceva decât să adauge kilograme în plus siluetei tale. Pentru a evita acest lucru, specialiștii recomandă să dormi 8 ore în fiecare seară, iar dacă îți dorești să slăbești, important este să te culci în fiecare seara la aceeași oră.

La ce oră ar trebui să te culci dacă vrei să slăbești?

Un studiu făcut de cercetători a scos la iveală că dietele dau rezultate mult mai bune atunci când sunt însoțite de un program strict de odihnă. Astfel, oamenii de știință au demonstrat că toți cei care adorm în fiecare seară la ora 22:10 reușesc să ardă mai multe calorii și să slăbească un număr semnificativ de kilograme, potrivit mirror.co.uk. Pe lângă faptul că îți va influența silueta, acest program te va ajuta să fii mult mai sănătoasă. În timpul zilei nu te vei mai simți extenuată și nu te vei mai confrunta cu pofta de dulce.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

5 plante pe care să le ai în dormitor dacă îți dorești un somn liniștit

Bea acest suc cu o oră înainte de a te culca și vei rezolva definitiv problema insomniei

Cum îți dai seama care este dieta potrivită pentru tine. ADN-ul te poate ajuta să alegi cel mai eficient regim de slăbit

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse