Karate Kid de Bucureşti

A pornit cu stângul în viaţă, însă calmul care îl defineşte şi talentul de netăgăduit la arte marţiale l-au ajutat să treacă peste toate şi să reuşească azi, la 17 ani, să privească optimist spre viitor. Va prezentăm mai jos povestea noului bursier al Jurnalului de fapte bune, Daniel Crosman.

jurnal fapte bune

L-am întâlnit pe Daniel în apartamentul familiei sale, din cartierul bucureştean Berceni. Locuiesc aici mama, frăţiorul şi sora sa mai mică, familia mătuşii, bunicii… Cu totul, nu mai puţin de zece persoane. În plină adolescenţă, Daniel s-a simţit copleşit, nu mai reuşea să se concentreze la învăţat, de intimitate nici nu se punea problema. Aşa că de anul trecut locuieşte la 50 de kilometri de Capitală, în de acum celebra comună ialomiţeană Fierbinţi, împreuna cu familia unchiului său.

A preferat această variantă, chiar dacă înseamnă că, de atâta timp, se trezeşte zi de zi la 4 dimineaţa, pentru a prinde trenul de 5 şi a ajunge la timp la începutul orelor de şcoală. Nu îl deranjează, are suficientă energie să se descurce bine şi la şcoală (tocmai a încheiat clasa a XI-a la Colegiul Economic Kiriţescu), şi la antrenamentele de o oră şi jumătate pe care le susţine după-amiază, şi să îşi viziteze şi familia aproape zilnic. În general, de altfel, emană optimism şi echilibru – consecinţe ale pasiunii cu care practică, de cinci ani, arte marţiale.

Citeşte continuarea pe www.jurnaldefaptebune.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Copii