Ioana Ginghină: “Sfatul meu pentru toată lumea este: “Nu vă mai dați…”

Este fata bună din orice situație… zână, spiriduș, mamă, profesoară de cântec și voie bună pentru copii, Ioana Ginghină ne arată an după an că viața, oricât de grea ar fi, se trăiește cu un zâmbet ghiduș în colțul gurii…

Ce înseamnă pentru tine ACASĂ?
Pentru mine acasă înseamnă iubire, căldură, liniște și… ai mei. Nu contează unde, doar să am aceste ingrediente și mă simt ca acasă.

Dacă te-ai întoarce 10 ani în trecut ce sfat ți-ai da?
Știu că există vorba Dă-mi, Doamne 20 de ani și mintea de acum', însă nu cred că se potrivește. Fiecare vârstă vine cu experiențele și înțelepciunea ei, așa că nu cred că aș avea vreun sfat neapărat. Am trăit frumos și am avut parte de o viață pe măsură.

Care este cea mai pregnantă amintire din copilărie?
Îmi ador copilăria, am fost un copil fericit, doar că existam. Amintirile sunt multe și spectaculoase, căci imaginația mea întotdeauna a fost mare și creativă. De exemplu, când aveam vreo 10 ani, am reușit să-i conving pe toți copiii din bloc să meargă în casă, să ia bijuteriile părinților să le îngropăm și să facem un fel de treasure hunt. Seara, pe la ora 22:00 cine credeți că s-a trezit la ușă cu o grămadă de copii, de data asta și cu părinții de mână? Da, nu mai găsisem chiar toate bijuteriile și adulții s-au sesizat. Era cam târziu. Ce a urmat… toți cred că ne-am luat-o în acea seară.

Ce carte ai pe noptieră?
Am mai multe cărți, pe care încerc să le citesc în paralel.
Get smart'- Marcus Weeks
12 reguli' – Jordan B. Peterson
Alchimiști de-a lungul secolelor'-Arthur Edward Waite

Ce melodie cânți la duș?
Nu prea cânt în duș. Îmi place să ascult muzică cât sunt în baie, așa că îi las pe alții să cânte.

Care este cel mai mare regret?
Nu am un regret, nici mare și nici mic. Îmi place filmul vieții mele, chiar cred că este interesant până acum și nu aș schimba nimic. Tot ceea ce am devenit ca om, ca femeie este datorită experiențelor și trăirilor pe care le-am avut. Deci fără regrete.

Ce planuri ai pentru 2021?
O gramadă… În primul rând că repet la teatrul Ion Creangă pentru o nouă premieră, apoi serialul Adela, de pe Antena 1 este în derulare și pare că audiența este din ce în ce mai bună. Apoi la MiniArtShow by Ioana Ginghină scot o „cutie muzicală, un boardgame cu coloană sonoră. Va fi ceva tare și abia aștept să fie gata. Planurile continuă și cu școala de actorie, la care chiar acum avem înscrieri și pare că lucrurile încep să se miște mai bine. Asta profesional 🙂
Personal, am vrea să mergem în această vară în Japonia. Ruxandra este mare fan Manga și își dorește să viziteze această țară, așa că noi vrem să îi îndeplinim această dorință.

Dacă nu ai fi fost actriță… ce profesie ai fi ales?
Acum lucrez foarte mult cu copiii, dar tot actorie, dezvoltare personală. Poate că m-aș fi făcut psiholog. Ador să ascult și să ajut oamenii să se dezvolte, să se descopere și să se accepte așa cum sunt.

Ce sfat ai pentru cititoarele Avantaje?
Sfatul meu pentru toată lumea este: Nu vă mai dați țepe.' Ne așteptăm ca cei din jur să ne respecte, să ne iubească, să aibă încredere în noi, dar noi nu facem același lucru pentru noi. Ne promitem schimbare, ne promitem ca tinem dieta, ne promitem că de luni viața se va schimba, dar nu ne ținem de promisiunile pe care ni le facem. Nu suntem cea mai bună prietenă pentru noi. Întrebarea pe care o pun mereu celor care vor o viață mai sănătoasă este: Tu ai fi prietenă cu tine?'

Foto: PR

Citește și:

Interviurile Avantaje, MAGDA PĂLIMARIU: Peste divorț și momentele grele am trecut după ce…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje