Ingenios! O rezervație naturală pentru animale sălbatice îți propune să te răzbuni pe foștii iubiți într-o manieră inedită

O rezervație naturală pentru animale sălbatice îți propune să te răzbuni pe foștii iubiți într-o manieră inedităSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Când vine vorba despre răzbunarea pe fostul, creativitatea și imaginația nu cunosc limite. Reprezentanții unei rezervații naturale pentru animale sălbatice din Oregon (SUA) au avut o idee ingenioasă!

Cum să te răzbuni pe fostul într-o manieră ingenioasă

Kodi și Yak sunt cei doi urși din rezervația de animale. Aceștia sunt hrăniți cu somonii din crescătoria proprie. Începând din 2019, rezervația marchează Valentine’s Day într-o manieră originală. Aceasta îți oferă posibilitatea ca, în această zi, în schimbul sumei de 20 de dolari, să botezi unul dintre somonii din crescătorie cu numele unui fost iubit. Ulterior, “fostul iubit” va fi dat drept hrană urșilor Kodi și Yak.

În plus, “nașii de botez” ai somonilor vor primi un certificat de botez și vor avea ocazia să imortalizeze momentul în care somonul botezat va fi devorat de urși.

Fostul iubit, răsfățul culinar al urșilor Kodi și Yak

Pe 14 februarie, pagina de Facebook a rezervației a făcut următorul anunț: “Permiteți-le urșilor noștri de 450 kg să-l sfărâme pe ex-ul vostru. Kodi și Yak vor fi încântați să vă ajute să vă luați revanșa. În schimbul unei donații de 20 de dolari, un somon botezat cu numele fostului le va fi oferit la cină. Vă asigurăm un certificat special și poze cu urșii devorând somonul“, se arată în postare.

Un anunț amuzat, care a avut mare priză la public. Scopul acestui demers este unul cât se poate de nobil. Banii strânși vor contribui la protejarea celor doi urși-vedetă.

Cum vi se pare ideea? Merită investiția de 20 de dolari?

Vezi o lista cu rezervatii naturale din Romania unde te poti bucura de natura!

Citeste si

Cum arată tenișii care costă 2.000 de dolari. Detaliul care a dictat prețul

O navă dispărută în Triunghiul Bermudelor a fost descoperită după 95 de ani

Un adolescent a compus o melodie hip-hop pe baza unei strofe din poezia Pe lângă plopii fără soț' a lui Mihai Eminescu

Foto: pagina de Facebook Wildlife Images Rehabilitation & Education Center

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri