Cum arată tenișii care costă 2.000 de dolari. Detaliul care a dictat prețul

tenișii care costă 2000 de dolari

Niște teniși cu un design bizar au stârnit discuții aprinse pe rețelele sociale. Tenișii, care costă 2.000 de dolari, sunt creație Maison Margiela și au fost scoși la vânzare online.

Cum arată tenișii care costă 2.000 de dolari


Tenișii cu talpa joasă au o „garnitură transparentă cauciucată' sau un „detaliu cu efect de topire', conform spuselor producătorilor, care au sperat că vor stârni interesul amatorilor de excentricități. Totuși, designerii pare să se fi înșelat. Excentricii nu au părut foarte încântați, mai cu seamă din cauza prețului exorbitant, 2.183 de dolari.

Potrivit producătorului, tenișii sunt din piele de vițel și au detalii perforate și din dantelă.

“Tenișii lui Iisus” costă 4.000 de dolari

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Air Max 97 MSCHF x INRI Jesus Shoes 8-12 #airmax#airmax97#mschfxinriairmax97#jesusshoes#97mschf#kicksonfire#sneakerhead#kicksgram#sneackersaddict

O postare distribuită de Jp (@imjpkicks) pe


În ciuda prețului exorbitant, tenișii Maison Margiela au fost surclasați de… “tenișii lui Iisus”, o pereche de încălțări lansată anul trecut, care costă 4.000 de dolari. Prețul este justificat prin aceea că tălpile acestora conţin… apă sfinţită din râul Iordan.

Potrivit agerpres.ro, aceștia au fost vânduţi la câteva minute după ce au fost lansaţi online.

Care sunt cei mai scumpi teniși din lume


Totuși, nici tenișii marca Maison Margiela, nici “tenișii lui Iisus” nu sunt cei mai scumpi din lume. Această titulatură a fost adjudecată, în anul 2016, de o pereche de teniși poleiți cu aur. Aceștia costă nici mai mult, nici mai puțin de… 3,5 milioane de euro!

Poleiţi cu aur de 18 carate şi împodobiţi cu safire şi diamante albe ce totalizează sute de carate, extravaganții teniși au fost concepuți de către echipa de maeștri bijutieri a brandului Bicion. Încălțările sunt accesorizate cu un frumos motiv floral în nuanțe de alb, auriu şi albastru.

Aceștia nu sunt, însă, destinați purtării, ei fiind scoși la licitație în scop caritabil.

Foto: Instagram, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri