Compatibilitățile Berbecului cu celelalte zodii

Berbec și Berbec

Zodia Berbecului în oglindă – umor la pătrat! Dar și orgoliu la pătrat. Partea bună este că doi Berbeci se înțeleg și se acceptă așa cum sunt, cu excentricitățile lor, cu comoditatea din unele momente, cu pasiunea pentru arta gastronomică și pentru traiul bun.

Înclinația lor pentru satisfacerea necondiționată a gusturilor și plăcerilor, pentru hainele de firmă și mașinile puternice îi împinge la cheltuieli mari, deseori peste nivelul câștigurilor. Un cuplu de Berbeci este visul oricărui bancher: va fi veșnic dator, tentat să ia credite din ce în ce mai mari și mai greu de achitat. Poate femeia Berbec are șanse să se trezească mai repede din acest vis al extravaganței și fie să strângă cureaua, fie să găsească noi surse de venituri.

Orgoliul destul de puternic specific zodiei îi poate pune pe ce doi Berbeci într-un fel de competiție și, dacă o iau în serios, ajung să se tachineze, să se persifleze până când vor ajunge la jigniri adevărate. Este important să se oprească la timp.

Cu gândul cel puțin, Berbecul nu este tocmai un monument al fidelității. Întotdeauna va fi atras de farmecul sexului opus. Într-un cuplu de Berbeci vor exista mereu spectrele altor pasiuni, dar, câtă vreme lucrurile nu sunt împinse prea departe, cei doi vor putea trata subiectul cu morul caracteristic și vor trece cu jovialitate peste asta.

Cupluri celebre: Steven Frederic Seagal (Berbec) și Kelly Le Brock (Berbec); Sarah Jessica Parker (Berbec) și Matthew Broderick (Berbec); Charlie Chaplin (Berbec) și Lita Grey (Berbec).

Citește și:
Zodia Berbecului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Berbecului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii