INEDIT: calculează-ți cifra destinului ca să afli ce te așteaptă în viitor

Ziua de naștere este o zi importantă pentru toată lumea, dar nu toți știm ce reprezintă cu adevărat și cum ne influențează viața zilnic. Orice cifră are o semnificație și orice număr are o vibrație proprie care ne influențează în mod subtil.

Cei născuți pe 5 au tendințe diferite de cei născuți pe 6, iar cei născuți pe 18 sunt mult mai diferiți decât cei născuți pe 19.

Ziua în care ne-am născut are legătură și cu personalitatea noastră, ce trăsături avem, calități sau obiceiuri.

Calculează-ți cifra destinului ca să afli ce te așteaptă în viitor

Semnificația zilei o putem afla prin calcularea cifrei destinului: anul nașterii adunat cu luna și cu ziua. Este important să obținem o singură cifră.

Exemplu: 2000 (anul) + 07 (luna) + 26 (ziua) = 2033

Cifrele numărului 2033 se adună între ele: 2 + 0 + 3 + 3 = 8

Cifra destinului este 8.

Cifra destinului 1

Ești o persoană sensibilă, intuitivă, cu un simț al imaginației foarte bine dezvoltat. Ești atrasă de frumusețe și artă.

Numărul 1 vă conferă inspirație creatoare, entuziasm și dorința de a realiza cât mai mult. Creativitatea și originialitatea vă pot face un bun inventator sau reformator.

Expresia negativă a numărului 1 imprimă tendința către nemulțumire față de viață și către cantonare în superficialitate. Mai mult, energia numărului 1 poate duce la egoism accentuat, complexe de superioritate, nerăbdare.

Cifra destinului 2

Sunteți o persoană cu tabieturi, căreia îi plac activitățile de rutină și cărările bătute. Vă place să acumulați și rareori aruncați un obiect care ar mai putea fi cât de cât folositor.

Sunteți foarte sincer și deschis și sunteți un om de cuvânt. Știți să faceți compromisuri de dragul bunei înțelegeri cu cei din jur și nu vă plac controversele și certurile.

Latura negativă a numărului 2 nu poate fi foarte gravă. În cel mai rău caz, vă puteți confrunta cu o tendință către pasivitate și apatie.

Doiul negativ poate deveni foarte pesimist, astfel încât nu mai realizează nimic.

Cifra destinului 3

Persoana care are numărul destinului 3 este comunicativă și sociabilă în cel mai înalt grad și are o excelentă capacitate creatoare.

De regulă, numărul destinului 3 conferă un talent deosebit într-un domeniu artistic: pictură, decorațiuni interioare, peisagistică, meșteșuguri, literatură, muzică, actorie etc.

Aveți tendința de a vedea viața în roz și sunteți mai mereu bine dispus. Reușiți să depașiți toate obstacolele care vă ies în cale și sunteți mereu pregătit să le întâmpinați pe următoarele.

Latura negativă a numărului 3 ca număr al destinului poate conduce la un anumit tip de exces: vă place atât de mult să trăiți viața din plin, încât puteți deveni frivol și superficial. Vă irosiți talentul și capacitățile, fără a avea un scop în viață.

Cifra destinului 4

Persoana care are numărul destinului 4 este serioasă, pragmatică și realistă, un adevărat stâlp al societății.

Sunteți la fel de exigent cu dumneavoastră ca și cu cei din jur, dacă nu chiar mai mult. Aveți o voință de fier, care este adesea confundată cu încăpățânarea.

Numărul 4 este asociat cu elementul Pământ, care îi conferă forță și pragmatism. Sunteți o persoană de mare încredere, iar răbdarea și perseverența vă pot duce departe.

Latura negativă a numărului destinului 4 poate să conducă la dogmatism, obtuzitate în gândire, intoleranță. Nu suportați persoanele superficiale și nu reușiți să vă ascundeți această repulsie.

Cifra destinului 5

Sunteți unul dintre cei care caută mereu răspunsuri la tot felul de întrebări. Nu acceptați limitările sau restricțiile, pentru că iubiți libertatea și independența.

Numărul destinului 5 vă conferă o fire veselă. Vă place să trăiți clipa și nu vă preocupă ziua de mâine. Vă înconjurați cu oameni de aceeași factură și încercați să îi evitați pe cei prea serioși sau prea pretențioși.

Latura negativă a numărului destinului 5 vă poate face să deveniți iresponsabil în viața particulară și în afaceri.

Cifra destinului 6

Persoana care are numărul destinului 6 are simțul responsabilității foarte dezvoltat.

Sunteți un idealist și vă place să vă faceți util celor din jur. Reușiți să îi conduceți pe ceilalți prin exemplul personal și prin asumarea responsabilității.

Numărul destinului 6 vă face să vă asumați multe responsabilități și sarcini, mai multe decât v-ar reveni în mod firesc. Sunteți întotdeauna gata să dați o mână de ajutor.

Latura negativă a acestui număr aduce o tendință către exagerare, exces de zel, fariseism. Va trebui să fiți atent și să nu încercați să vă impuneți punctul de vedere cu orice preț.

Cifra destinului 7

Persoana care are numărul destinului 7 este pașnică, afectuoasă și timidă.

Cea mai importantă capacitate conferită de numărul destinului 7 este profunzimea în gândire.

Sunteți foarte meticulos în tot ce faceți, un perfecționist care îi tratează și pe ceilalți cu aceeași exigență.

Latura negativă a numărului destinului 7 vă poate face să deveniți pesimist, irascibil, retras. Trebuie să vă trăiți viața din plin și să învățați din experiență, altfel puteți ajunge o persoană dificilă, greu de suportat.

Cifra destinului 8

Persoana care are numărul destinului 8 este preocupată de satisfacțiile materiale.

Printre cei cu numărul destinului 8 se găsesc cei mai mulți oameni puternici și bogați. Aveți toate șansele să deveniți foarte independent și puternic.

Știți cum să vă administrați resursele proprii și cum să profitați de oportunități. Sunteți pragmatic și perseverent în tot ce faceți și aveți curajul de a vă asuma riscurile necesare pentru a reuși.

Latura negativă a numărului destinului 8 vă poate conduce la un comportament dictatorial, care le cam taie elanul celor din jur.

Foto: 123rf

Citeste și:

În ce situație intervin asupra destinului nostru îngerii călăuzitori?

Întrebarea de 1000 de puncte: numele ne influențează destinul?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate