Incredibil! Cercetătorii au descoperit ce gust are carnea de om

Ce gust are carnea de om

Chiar dacă la prima vedere acest studiu poate părea puțin macabru, un jurnalist a vrut să răspundă la întrebarea pe care oamenii și-au pus-o dintotdeauna: “Ce gust are carnea de om?”, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase. 

Greg Foot este jurnalistul care a decis să pună capăt tuturor speculațiilor și să lămurească care este cu adevărat gustul pe care îl are carnea de om. Pentru a obține rezultate cât mai exacte, acesta a mers în cabinetul medicilor, unde a cerut să îi fie prelevată o bucată din mușchiul piciorului. Imediat după ce bucata de carne a fost recoltată, aceasta a fost supusă mai multor teste de laborator, ea fiind preparată termic. În urma testelor, cercetătorii au descoperit că în componența cărnii de om există fibre similare cu cele din carnea de pui sau de vită, iar gustul este asemănător cu cel al cărnii de porc sau de miel.

Pentru că a vrut să vadă exact care este gustul autentic al cărnii de om, Greg Foot a combinat carnea folosită pentru teste cu bucăți de carne de porc și miel și a preparat un burger, iar gustul i s-a părut cu adevărat spectaculos.

Urmărește materialul video pentru a vedea exact cum a fost realizat experimentul.
Foto: shutterstock.com
Citește și:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse