În ce poziție ar trebui să dormi pentru a scăpa de durerile menstruale?

în ce poziție ar trebui să dormi pentru a scăpa de durerile menstruale

Durerile menstruale nu afectează toate femeile, dar există și cazuri în care acestea devin atât de intense încât ajung să le împiedice pe doamne și domnișoare să își desfășoare activitățile obișnuite. Mai mult decât atât, toate aceste stări de rău pot afecta odihna, ceea ce înseamnă că insomniile pot să apară mult mai des în această perioadă a lunii.

În funcție de organism, durerile apărute în timpul menstruației pot fi mai puternice sau din contră, acestea pot fi chiar insesizabile. O serie de medicamente au fost gândite special pentru a reduce intensitatea durerilor, dar pe lângă acestea, există câteva trucuri care le pot ajuta să femei să depășească mai ușor această perioadă dificilă a lunii.

În ce poziție ar trebui să dormi pentru a scăpa de durerile menstruale?

După mai multe cercetări, specialiștii au ajuns la concluzia că există o poziție ideală de dormit în timpul menstruației și care are capacitatea de a reduce durerile puternice. În situațiile în care crampele musculare sunt greu de suportat, medicii ginecologi recomandă odihna în poziția fetală, potrivit mirror.co.uk.

Această poziție duce la relaxarea mușchilor din zona abdominală, lucru care poate însemna automat o reducere a intensității crampelor abdominale. Medicii recomandă ca în timpul menstruației, femeile să evite dormitul pe burtă și asta pentru că această poziție poate face ca menstruația să fie mult mai abundentă în timpul nopții, iar durerile să fie și mai puternice.

Alte trucuri care le pot face pe femei să treacă mai ușor peste perioada menstruației sunt băile calde înainte de culcare sau masajul delicat în zona abdominală, prin mișcări circulare.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Roșiile cu brânză, o combinație sănătoasă sau un pericol pentru siluetă?

3 lucruri pe care le folosești frecvent și îți pot cauza o mulțime de neplăceri

7 reguli pe care să le respecți pentru a obține un abdomen plat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse