7 reguli pe care să le respecți pentru a obține un abdomen plat

7 reguli pe care să le respecți pentru a obține un abdomen plat

Grăsimea depusă în zona abdominală nu doar că poate cauza probleme de sănătate grave și este inestetică, dar este și foarte greu de eliminat. O mulțime de persoane se plâng că în ciuda faptului că respectă cu strictețe regimul alimentar și merg la sală regulat, rezultatele întârzie să apară când vine vorba despre abdomen.

Un abdomen plat și tonifiat reprezintă visul oricărei femei, mai ales în perioada sezonului estival, atunci când grija pentru siluetă devine o prioritate pentru foarte multe doamne și domnișoare. Cum costumul de baie format din două piese atrage atenția asupra abdomenului, femeile își doresc să scape rapid de grăsimea depusă în această zonă.

7 reguli pe care să le respecți pentru a obține un abdomen plat

Obținerea unui abdomen plat nu este o sarcină imposibilă dacă sunt respectate câteva reguli de bază. La 34 de ani, Cass Hines a reușit performanța de a obține acel abdomen considerat perfect și a dezvăluit care sunt regulile ce trebuie respectate cu strictețe și care au funcționat în cazul ei.

Dacă mulți cred că alimentația este cel mai important factor, Cass Hines atrage atenția că deși este esențial să ai o dietă echilibrată, mult mai important este felul în care este servită masa.

“Câteodată cred că este mai puțin despre ce mănânci și mai mult despre cât de mult mănânci, dar și despre ora servirii mesei.”, a spus Cass Hines, potrivit dailymail.co.uk.

Pentru a obține un abdomen plat, Cass Hines propune 7 reguli importante și de la care nicio persoană care își propune o adevărată transformare nu ar trebui să se abată.

1. Întotdeauna stai la masă în timp ce mănânci.

2. Mănâncă fără ca alte lucruri să îți distragă atenția, fie că este vorba despre televizor, telefon sau o carte.

3. Servește masa alături de familie sau de alte persoane.

4. Folosește farfuriile mai mici pentru a servi preparatele.

5. Bea un pahar mare de apă înainte de a te apuca să mănânci.

6. Stai departe de gustările cu multe calorii.

7. Mănâncă în liniște și mestecă bine mâncarea.

Respectând aceste 7 reguli, în 6 luni, Cass Hines a reușit să își modeleze abdomenul și să scape de grăsimea inestetică.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

5 lucruri pe care le fac femeile inteligente după serviciu

Ce poți face pentru a avea un tonus de invidiat în această vară?

Detoxifiere la început de vară. Cum prepari o băutură care îți curăță colonul și te ajută să scapi de kilogramele în plus?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse