În ce locuri din casă trebuie să așezi plantele pentru a atrage norocul?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Plantele pe care le folosim pentru a aduce un strop de natură în casa noastră nu doar că ne înfrumusețează locuința și reușesc să pună în valoare orice spațiu, dar despre unele dintre ele chiar se crede că ar avea puterea de a atrage norocul.

Cu toate că s-a vorbit despre modul în care anumite plante pot contribui la schimbarea atmosferei din locuință, principiile feng shui atrag atenția că și locurile în care acestea sunt așezate au un rol important.

În ce locuri din casă trebuie să așezi plantele pentru a atrage norocul?

Atunci când ne ocupăm de amenajarea unui anumit spațiu, mulți dintre noi ținem cont doar de preferințele personale. Specialiștii în feng shui sunt de părere că pentru a atrage energiile pozitive în casa noastră este nevoie de puțin mai multă atenție la detalii și de respectarea unor reguli simple. Mai exact, există câteva locuri din casă în care putem așeza plantele pentru a atrage norocul asupra noastră.

1. În partea de est și sud-est

Estul și sud-estul sunt două zone care aparțin elementului lemnului, iar atunci când plantele sunt așezate în aceste locuri, ele atrag energiile pozitive și pot da mai multă viață spațiului respectiv. Acest lucru poate avea un impact puternic asupra carierei, poate îmbunătăți relațiile sociale și poate atrage câștigurile financiare, potrivit fengshuinexus.com.

2. La intrare și în living

Când sunt depozitate la intrarea în locuință și în living, plantele aduc norocul pentru toți membri familiei. Poți folosi plantele mai voluminoase în aceste zone, mai ales că ele nu vor duce la aglomerarea spațiului.

3. Sub grinzi

Grinzile sunt privite într-un mod negativ în cultura feng shui, acestea fiind considerate un obstacol în calea bogăției și a norocului. În plus, atunci când sunt poziționate în dormitor, deasupra patului, specialiștii în feng shui spun că pot duce la rupturi în relația de cuplu sau pot cauza probleme ale somnului. Pentru a reduce aceste efecte negative, poate fi folosit un truc foarte simplu. Plantele agățătoare pot fi depozitate în acest loc, dar și cele foarte înalte și care au tendința de a se înălța spre tavan.

4. În camera de studiu sau birou

Dacă în interiorul locuinței tale ai amenajat o cameră de studiu pentru cei mici sau un birou în care obișnuiești să lucrezi, trebuie să știi că decorarea acestui spațiu folosind plante naturale poate spori capacitatea de concentrare. Mai mult decât atât, acest lucru poate atrage norocul, iar proiectele pot avea o șansă mai mare de reușită.

Foto: shutterstock.com, bonami.ro

Citește și:

Cum te influențează culorile pe care le alegi pentru a-ți decora dormitorul?

Pașii care te ajută să păstrezi prosoapele moi și pufoase mai mult timp. Cum trebuie să procedezi pentru a le spăla corect?

Plante care te lasă fără energie. Evită să le ai în cameră

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Home deco