Iată cele 6 moduri prin care corpul tău simte prezența unui înger

Poate corpul să simtă prezența unui înger? Se pare că da. Sunt senzații ciudate pe care toți le experimentăm din când în când, doar că nu știm să le înțelegem.

Ai stat vreodată într-o cameră și dintr-o dată să simți că te copleșește un fior atât de intens încât chiar trebuie să te înfiori ca și cum te-ai scutura? Și nu, nu era iarnă. Și nu, nu erai sub un orificiu de aerisire. Și poate, în același moment, ai observat că nu te simți chiar atât de singur – ca și cum ai avea companie, dar nu era nimeni altcineva în preajmă. Aceștia ar putea fi îngerii sau ghizii spirituali care au ceva să vă comunice. Îngerii nu folosesc o singură „limbă' sau o metodă specifică pentru a comunica cu noi. Limbajul lor este divers și profund. Și vor accesa orice canal de care au nevoie pentru a se asigura că mesajul lor este auzit.

Sigur, mesajele îngerilor pot fi uneori puternice. Ca atunci când aceeași melodie este redată la radio la aceeași oră exactă timp de câteva zile consecutive. Dar uneori un Înger își dezvăluie prezența prin semne mai subtile. De fapt, este posibil să simți literalmente prezența unui Înger atunci când energiile lui sunt aproape. Dar acest nivel mai înalt de conștientizare necesită să fii „acordat' în mod acut cu corpul tău. Poate corpul tău să-ți dea cu adevărat semne fizice că un Înger este în jurul tău? Absolut!

  • Frisoane spirituale

Vizitele Îngerilor sunt energizante, așa că nu este surprinzător că s-ar putea să simți senzații de furnicături pe piele. Acest lucru este cunoscut și sub numele de frisoane spirituale. De ce se întâmplă asta? Îngerii vibrează în mod natural la o frecvență mult mai mare decât lumea pământească. Când vibrațiile tale personale intră în contact cu cele ale unui Înger, câmpul tău energetic se amplifică, rezultând aceste fiori spirituale. Este posibil să observați chiar că vi se face piele de găină, din senin. Fiorul spiritual sau senzația de a fi atins de ceva pot apărea oriunde pe corpul tău. Majoritatea oamenilor simt această senzație în vârful capului. Îngerii creează schimbări bruște în mediu datorită frecvențelor lor mai mari. Deoarece nu suntem obișnuiți cu aceste schimbări energetice, aceste întâlniri cu Îngerii se pot manifesta ca sentimente fizice în tot corpul nostru.

  • Țiuială în urechi

Auzi zgomote în urechi (și nu ai o afecțiune medicală)? Sunetul zgomotului urechilor poate însemna că ești conectat la sunetul divin al Universului și al Îngerilor. Se crede adesea că țiuitul în urechi este modul prin care îngerii transmit mesaje pe care nu ești încă gata să le auzi. În esență, ei „descărcă' îndrumările și cunoștințele lor pentru ca mintea ta să le traducă la momentul potrivit. Sunetul poate lua forma unui bâzâit sau pot fi clopote care sunt suficient de tari pentru a vă distrage atenția și pentru a vă anunța că ceva se întâmplă cu voi.

3. Senzația de căldură

Vizitele îngerilor sunt o adevărată binecuvântare. Ele oferă confort, îndrumare și încredere că viața este pe cale să se îmbunătățească. Aceste sentimente pozitive și optimiste ne pot face să ne simțim mai calzi din interior spre exterior. Sentimentele de căldură sunt unul dintre semnele cheie ale Arhanghelul Mihail, dar acest semn poate fi atribuit și vizitelor altor Îngeri. Când ființele spirituale intră în lumea materială pământească, ele trebuie să găsească o modalitate de a-și schimba energia prin straturile forțelor vieții eterice. Mișcările prin aceste schimbări de energie pot crea căldură.

4. Fluturi în stomac

Nu este neobișnuit să simți fluturi în stomac atunci când te confrunți cu o situație grea sau o decizie majoră. Toți devenim nervoși sau entuziasmați din când în când, nu? Dar pot exista și alte momente când simțim fluturii aceia în burtă, deși nu se întâmplă nimic în viața noastră care să le explice. În aceste cazuri, îngerii noștri pot veni și se conectează cu noi prin chakra plexului solar – totul pentru a ne face mai atenți la o decizie din fața noastră.

5. Mirosuri familiare din surse inexplicabile

Simțul nostru olfactiv este conectat direct cu centrul de memorie al creierului nostru. Când simțim mirosul de plăcintă ieșită din cuptor al bunicii sau de iarbă proaspăt tăiată, mintea noastră este inundată de amintiri pe care le asociem cu acele mirosuri. Uneori, sursa unui miros pe care îl ținem aproape de inimă este evidentă. Dar cum rămâne cu acele mirosuri care apar de nicăieri? Cele fără sursă? Cele care trezesc amintiri speciale și vorbesc sufletului nostru? Acestea ar putea fi semnele Îngerului nostru păzitor. Anumiți Îngeri au propriile lor mirosuri unice, cum ar fi un miros de ciocolată cu mentă (Îngerul Păzitor) sau parfumul floral ușor asociat cu Arhanghelii. Și dacă ai persoane dragi care au părăsit lumea muritorilor, s-ar putea să le simți parfumul sau un alt parfum care să-ți spună că sunt aproape.

6. Sentimentul că nu ești singur

Când îngerii sunt în vizită, ați putea să le simțiți prezența dacă sunteți în ton cu puteri și frecvențe mai înalte. Acest tip de prezență îți insuflă un sentiment de calm, știind că ai sprijinul și îndrumarea unei puteri spirituale Divine. După cum am menționat anterior, veți simți o schimbare energetică notabilă atunci când Îngerii sunt aproape. Comunicarea cu îngerii nu este ca și cum ai vorbi cu soțul tău sau cu colegul tău de serviciu. Asta pentru că Îngerii trăiesc în lumea spirituală și trebuie să-și transforme energiile într-o formă care poate fi „tradusă' în lumea fizică. Cu cât ești mai conectat cu tine însuți, cu natura și cu scopul tău divin, cu atât poți să accesezi mai bine și să asculți mesajele îngerilor care ți se oferă.

Scrisoarea Părintelui Iustin Pârvu către poporul român NU este scrisă de el. Cine este autorul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate