Horoscopul săptămânii: Ce alegem să devenim?

anaIată care sunt previziunile astrale pentru perioada 31 martie – 6 aprilie, oferite de Astrologul Ana Gabriela Tăutu. Intrăm în luna aprilie pe fondul unui nou început de ciclu Lunar, după Luna Nouă în semnul Berbecului de duminică, 30 martie, ora 20:44. Urmează un ciclu Lunar foarte bogat în evenimente astronomice, cu importante și profunde semnificații astrologice.

Acum ne bucurăm de prima Lună Nouă din ciclul anual al naturii. Semnul Berbecului reprezintă potențialul și primul impuls, precum și entuziasmul și curajul de a-l valorifica. Momentul Lunii noi ne oferă un prilej pentru a ne redescoperi, pentru a ne uita cu mare atenție la noi și la viața noastră.

Ar putea fi un moment potrivit pentru a căuta răspunsuri, la anumite întrebări: Cine sunt eu în acest moment? Ce aleg să fac în continuare? Cine devin prin ceea ce aleg să fac?

De asemenea, poate să fie un moment potrivit în care să reușim să descifrăm și să recunoaștem (primim, asumăm) potențialul pe care suntem pregătiți să-l valorificăm acum.

Este important să înțelegem că reușim să facem toate acestea prin deciziile pe care le luăm, dacă le luăm, eliberați fiind de orice influență exterioară. În continuare este important să susținem aceste decizii, prin acțiunea conștientă, prin alegerea de a ne implica în acțiunea aleasă.

Până la sfârșitul lunii aprilie, avem parte de o eclipsă totală de Lună (la faza de Lună Plină în semnul Balanței de pe 15 aprilie) și o eclipsă inelară de Soare, la faza de Lună Nouă în semnul Taurului de pe 29 aprilie.

Între aceste momente, ne bucurăm de zilele sărbătorilor de Paște, care anul acesta sunt însoțite de influența energetică a unei configurații astrale cunoscute sub denumirea de cruce cosmică, care se formează pe semne cardinale: planeta Marte (din Balanță) în opoziție cu planeta Uranus (din Berbec) și planeta Jupiter (din Rac) în opoziție cu planeta Pluton (din Capricorn).

Toate aceste patru planete sunt în aspecte de cuadratură (90 grade), fiecare aflându-se pe gradul 13 al semnului respectiv. Cerul pare că ne transmite, prin configurațiile planetare, exact mesajul sărbătorii: trăim cu toții o reînnoire, o renaștere, o repornire de la punctul zero, dar în anumite condiții.

Aşa cum echinocțiul de primăvară (20 martie) și Luna Nouă în Berbec ne-au orientat spre ceva complet nou. Pentru a accesa acest potențial este important să realizăm o transformare, să acceptăm un mod nou de viață, o înțelegere nouă a vieții și a cine suntem noi în acest proces care se numește viața noastră.

Este posibil ca, în ultimul timp, chiar înainte de echinocțiu, să vă fi gândit la propria persoană altfel decât ați făcut-o până acum. Poate chiar v-au surprins anumite gânduri, despre sine și despre o manieră nouă de a va implică în viață voastră. Este vorba despre fondul pe care se produc schimbările, care pornesc chiar de la cine sunt eu?', de la cum mă văd eu pe mine însumi?'

În această săptămână ne vom lămuri asupra acestor întrebări, pentru că vor apărea acele situații care ne vor motiva să formulăm concluzii, să recunoaștem ce vrem de fapt, dar mai ales să înțelegem că ar fi potrivt să alegem altceva. Traversăm o săptămâna în care negociem cu orgoliul nostru. Ne străduim să folosim conflictul că instrument de modelare a personalității și nu ca pe o ocazie de a ne lupta.

Sâmbătă, 5 aprilie, planeta Venus intră în semnul Peștilor pe care îl tranzitează până pe 3 mai, iar noi vom experimenta compasiunea sub diferite forme și vom încerca să ne deschidem mai mult sufletul.

Între 1 aprilie (ora 06:25) și 3 aprilie (ora 12:50) ne vom afla sub influența a ceea ce se numește nuntă cosmică. Este perioada din an în care Soarele (în Berbec) și Luna (în Taur) se află în semnele lor de exaltare.

Această perioadă se bucură de renumele de a fi foarte bună pentru a pune baza proiectelor pe termen lung. Prin urmare, dacă aveți în vedere să dezvoltați un astfel de proiect, puteți folosi aceste zile pentru a face un gest care să reprezinte iniţierea' proiectului.

Această perioadă se derulează imediat după Luna Nouă, pe faza de creștere astfel că avem un plus de susținere astrală.

Dacă nu avem un proiect definit, putem să ne îndreptăm adenţia asupra scopurilor, să ne clarificăm intențiile și să le formulăm cu hotărâre. Ceea ce gândim acum și ceea ce ne dorim acum, cu convingere, poate deveni parte din realitatea fizică, a fiecăruia dintre noi.

Suntem într-o energie a începutului, un început susținut din multe direcții astrale. Să folosim acest ajutor, fie că plantăm niște semințe ale dorințelor noastre, fie că facem lucruri concrete, fie și numai prin ordinea și claritatea interioară la care putem ajunge dacă alegem acest lucru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania