Horoscopul lunar octombrie 2017: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 anticipează multă agitație și schimbări semnficative pentru toate zodiile.

Horoscopul lunar octombrie 2017

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Berbec notează că Marte nu este favorabil ambițiilor personale. Interesele altora sunt mai puternice.

În perioada care urmează, ai de câștigat în măsura în care alții au de câștigat de pe urma ta. Este o perioadă tranzitorie în care poți să pui bazele unui salt calitativ important. Totul e să te adaptezi și să faci anumite compromisuri.

Problema este că Berbecul este foarte agresiv în această perioadă. Va trebui să fii conștientă de asta.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur îndreaptă atenția spre viața profesională. Familia și aspectele emoționale vor fi pe planul doi luna aceasta.

Ambițiile sociale și cele profesionale sunt oricum o dominantă a nativilor în Zodia Taurului. În această perioadă există și conjunctura astrală favorabilă.

În afară de asta, vei fi înclinată spre interpretări mistice ale faptelor care se petrec în viața ta.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni anticipează tulburări în viața romantică. Jupiter își face de cap în zodia ta!

De asemenea, va fi agitație în relațiile cu copiii tăi (dacă este cazul). Dar și relațiile cu asociații și cu partenerii vor fi puse la încercare. Mișcarea lui Mercur, de asemenea, va avea o influență puternică.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Rac anticipează schimbări mari în viața ta, în cursul acestei luni. Ești sub influența lui Marte și a lui Jupiter.

Schimbările se vor petrece la un nivel profund și vor implica însăși personalitatea ta. Se va schimba felul în care te vor percepe ceilalți, dar și felul în care te vei percepe tu. Pe scurt, vei avea mai mult aplomb în revendicarea locului care ți se cuvine și în apărarea drepturilor tale.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu observă prezența majorității planetelor în jumătatea sudică a hărții tale astrale. În consecință, familia și casa îți vor domina preocupările.

Ca urmare a mișcării planetelor, familia și aspectele emoționale te vor solicita mai mult decât cariera și viața socială. Marte nu va lăsa cariera să-ți lâncezească, dar aceasta va fi pe un plan secundar.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Fecioară recomandă activitate redusă ca intensitate. Este oarecare dezordine în peisajul astral al zodiei tale.

Sunt de așteptat niște solicitări emoționale deosebite. Pe de altă parte, dacă plănuiești o tranzacție imobiliară, va ieși și va fi profitabilă. În plan intelectual, sub influența lui Jupiter, vei simți nevoia de progres. Îți vei îmbogăți cunoștințele teoretice.
Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță avertizează asupra pericolului de extnuare. Trebuie să te menajezi pe cât posibil.

Concentrează-te asupra treburilor importante, pe care trebuie neapărat să le faci. Lasă deoparte ceea ce nu este esențial sau poate fi amânat. Venus, planeta care guvernează Zodia Balanței, te va influența în diverse aspecte – în special, în privința carierei și a sănătății.
Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Scorpion observă că majoritatea planetelor se află în jumătatea estică a hărții tale astrale. Casa Sinelui este foarte puternică.

Luna aceasta, poți miza pe autonomie și inițiativă proprie în atingerea scopurilor propuse. Nu ai nevoie de compromisuri, nu trebuie să te bazezi pe ceilalți. Luna aceasta, soluțiile tale sunt cele mai bune.
Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetătoranticipează că Jupiter va avea o influență puternică asupra ta. Vor fi schimbări semnificative în înfățișarea ta, dar și în obiectivele tale.

Prieteniile existente vor fi supuse revizuirii. Dintre toate, doar cele reale și bine fundamentate vor supraviețui încercărilor. Situația se va relaxa după 20 octombrie, când aspectele planetare vor fi mai favorabile.
Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn anticipează o perioadă agitată atât în carieră cât și în viața personală. Vor avea loc schimbări cu efect pe termen lung.

Mișcările lui Jupiter vor influența cursul carierei tale. Este important să reduci ritmul activității în momentele în care simți că nu mai stăpânești situația. Perioada lunii octombrie nu este una favorabilă riscurilor.
Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător semnalează prezența majorității planetelor în partea nordică a hărții tale astrale. Casa Carierei va deveni mai puternică după data de 23 a lunii.

Aspectele profesionale vor fi dominante în detrimentul celor emoționale și a celor legate de familie. Dar nu trebuie să neglijezi familia, trebuie să-i acorzi atenție atunci când ți-o cere. Familia va fi încântată de progresele tale în carieră și te va susține în ambițiile tale.
Află previziunile complete!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești avertizează că luna aceasta vor fi tulbulențe astrale. Vei avea parte de situații ciudate.

Peștii vor fi afectați de transformările care se vor petrece în jur, sub influența evoluției planetare. Între datele de 3 și 17 octombrie va fi multă confuzie. Va părea că oamenii nu știu ce vor și cu atât mai puțin tu. Lucrurile se vor așeza după data de 23. Se pare că, din toate încurcăturile, tu vei ieși în avantaj.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop