Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță avertizează asupra pericolului de extnuare. Trebuie să te menajezi pe cât posibil.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță

Concentrează-te asupra treburilor importante, pe care trebuie neapărat să le faci. Lasă deoparte ceea ce nu este esențial sau poate fi amânat.

Venus, planeta care guvernează Zodia Balanței, te va influența în diverse aspecte – în special, în privința carierei și a sănătății.

Luna aceasta, vei face niște schimbări profunde, chiar în felul tău de a fi. Îți vei schimba percepția despre tine însăți. În consecință, se va schimba felul în care te vei arăta lumii și percepția acesteia asupra ta.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță semnalează pe plan profesional un grad ridicat de instabilitate și impredictibilitate.
După numeroase încercări și provocări, succesul se va arăta spre sfârșitul perioadei. Acumulările de acum își vor arăta roadele în viitor.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță: BANI

Jupiter este cel care îți influențează situația financiară în această perioadă. Banii vor veni, dar vei fi tentată să-I cheltuiești cu larghețe. Te va atrage tot ce strălucește, vei dori să ai senzația de bogăție și belșug.

Câștigurile tale se vor datora mai ales capacității tale de relaționare și comunicare. Însă, dacă nu te grăbești să faci o achiziție importantă sau o plată semnificativă care trebuie făcută, banii îți vor scăpa printre degete.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus, planeta dragostei, guvernează oricum Zodia Balanței. Luna aceasta, influența ei va fi amplificată de poziția în harta astrală. Nativii din această zodie vor fi mai mult ca oricând înrobiți de dragoste.

Vei dori dragostea absolută, romantică și bazată pe percepții subtile, de finețe. Comportamentul tău, însă, va fi imprevizibil.

Compatibilitatea ta în dragoste și căsnicie va fi serios afectată de schimbările prin care treci, mai ales în partea de mijloc a lunii octombrie. Inconvenientele din cuplu vor trebui puse pe tavă și rezolvate odată pentru totdeauna. Din asta, poate să rezulte fie despărțirea, fie întărirea relației.

Luna aceasta, este posibil orice schimbare capitală: divorț, căsătorie, sarcină. Dacă nu ești într-o relație, este posibil să-ți faci una chiar în mediul tău profesional.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Balanță avertizează că starea sănătății nativilor din această zodie va fi delicată. Ca să rămâi în formă, este necesar să te relaxezi ori de câte ori ai posibilitatea.

Ceea ce te poate deranja luna aceasta ar fi o durere de dinți sau urinări frecvente. Pentru prima, este indicată o vizită la dentist. Cea de a doua se va putea rezolva cu produse și ceaiuri de merișor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop