Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător anticipează că Jupiter va avea o influență puternică asupra ta. Vor fi schimbări semnificative în înfățișarea ta, dar și în obiectivele tale.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător

Prieteniile existente vor fi supuse revizuirii. Dintre toate, doar cele reale și bine fundamentate vor supraviețui încercărilor. Situația se va relaxa după 20 octombrie, când aspectele planetare vor fi mai favorabile.

Convingerile spirituale și religioase ale nativilor în Zodia Săgetătorului vor fi, de asemenea, puse la încercare. Sunt posibile schimbări importante în credința ta. Vei avea o împrospătare de perspectivă care te va ajuta să înțelegi mai bine direcția în care te îndrepți.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător în privința carierei îți atribuie cea mai mare parte din responsabilitate. Dacă ești dispusă să-ți asumi riscuri și nu dai înapoi în fața provocărilor, vei avea și realizări pe măsură.

Provocările și riscurile vor ține fie de specificul actualei tale ocupații, fie de jobul în sine. Intri într-o perioadă în care ai destulă energie și destulă inspirație ca să iei decizii radicale.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător: BANI

Din punct de vedere fiananciar, vei avea câteva provocări în luna octombrie. Va trebui să te străduiești mult ca să-ți menții o situație stabilă. Dificultățile vor apărea mai ales după data de 23 octombrie. Va trebui să asiguri un echilibru între câștiguri și cheltuieli.

Cu Saturn în Casa Comunicării, atât mărirea câștigurilor cât și diminuarea cheltuielilor vor fi asigurate de capacitatea de a comunica.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În dragoste, vor fi, de asemenea, provocări. Va trebui să depui ceva effort ca să-ți menții funcțională relația. Inclusiv atitudinea ta față de copii sau față de o eventuală sarcină va suferi alterații.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, în prima săptămână a lunii vei simți câteva tentații. Este posibil să întâlnești prin intermediul prietenilor o persoană care să dovedească un înalt grad de compatibilitate cu tine. De altfel, prietenii vor acționa în acest sens, încurajându-te către această relație.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Săgetător îți rezervă un colț de liniște și siguranță: starea sănătății. Vei fi energică, plină de vitalitate iar eventualele sâcâieli din ultima vreme te vor lăsa în pace.

Este posibil să te aventurezi în eforturi fizice peste capacitatea ta reală și atunci există pericol de accidentare. Gândește-te bine înainte să pornești pe munte, sau să pui mâna pe cea mai mare greutate la sală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop