Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni anticipează tulburări în viața romantică. Jupiter își face de cap în zodia ta!

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni

De asemenea, va fi agitație în relațiile cu copiii tăi (dacă este cazul). Dar și relațiile cu asociații și cu partenerii vor fi puse la încercare.

Mișcarea lui Mercur, de asemenea, va avea o influență puternică. Acțiunile tale legate finanțele familiei sunt bine orientate și eficiente. De asemenea, Mercur favorizează o înclinație spre spiritualitate și misticism.

Luna octombrie va fi caracterizată de progres în toate privințele. Vei încerca să-ți depășești limitele capacității obișnuite și vei reuși de cele mai multe ori. Până la jumătatea lunii, împrejurările vor fi de așa natură, apoi, odată deprins exercițiul, vei menține acest ritm.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni, pentru cei care au o afacere, anticipează o mărire a efectivului angajaților.

Gemenii care sunt în căutarea unui job nou vor avea câteva oferte demne de luat în seamă. În privința jobului existent, evoluția va fi în trendul general ascendent, cu depășirea limitelor anterioare.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni: BANI

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni remarcă varietatea de situații în legătură cu banii. Vor veni din surse diverse și se vor duce în direcții diverse. La un moment dat vor părea că nu ajung, apoi se vor dovedi în surplus.

Norocul este că ești într-o perioadă în care Mercur îți susține ineligența financiară și te îndrumă spre cea mai judicioasă utilizarea banilor.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi mai mult pasională decât romantică luna aceasta. Tu și partenerul tău sunt mai interesați ca oricând să vă schimbați unul pe altul în bine. În acest fel poate crește gradul de compatibilitate
deja existent între voi. Pe de altă parte, fiecare dintre voi așteaptă ca celălalt să se ocupe de problemele lui.

Relațiile romantice sunt lipsite de angajament: nu este momentul să luați inițiative privind căsătoria. Mai bine, pentru căsătorie sau o eventuală sarcină, așteptați perioada mai bună care vine după data de 20 octombrie.

Pentru Gemenii singuri, ocaziile de a găsi dragostea vor fi prezente mai ales în ultima săptămână a lunii.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Sănătatea va fi optimă în luna octombrie. Cea mai bună perioadă vine după data de 20. Vei fi, însă, neliniștită în legătură cu sănătatea partenerului tău.

Ești în formă bună și ai multă energie, ceea ce se va vedea în toate acțiunile tale. Ar putea să-ți solocite atenția probleme minore în zona picioarelor: încălțări inconfortabile, iritații, unghii ușor încarnate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop