Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător semnalează prezența majorității planetelor în partea nordică a hărții tale astrale. Casa Carierei va deveni mai puternică după data de 23 a lunii.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător

Aspectele profesionale vor fi dominante în detrimentul celor emoționale și a celor legate de familie. Dar nu trebuie să neglijezi familia, trebuie să-i acorzi atenție atunci când ți-o cere. Familia va fi încântată de progresele tale în carieră și te va susține în ambițiile tale.

Vei renunța la unele lucruri vechi din viața ta și vei adopta un nou mod de a face lucruri noi. Dacă studiezi, vei face o schimbare în domeniul de studiu sau poate vei schimba chiar instituția. Un există nicio garanție că va ieși bine, așa că ar fi bine să te gândești serios înainte de a decide schimbarea.

Uranus va influența preocupările tale spirituale intensificându-le. Intuiția ta se va ascuți. Aceste schimbări se vor reflecta mai ales în domeniul profesional

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător anticipează o deplasare a lui Jupiter în Casa Carierei tale, pe data de 26. Dezvoltarea în domeniul profesional va fi semnificativă. Se vede la orizont o promovare cu creșterea corespunzătoare a venitului.

Dacă ești în căutatea unui job nou, vei avea perspective bune, avantajoase ca poziție și ca bani. Prietenii și relațiile te vor ajuta în tot ceea ce privește cariera.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător: BANI

Situația financiară a Vărsătorului va fi influențat luna aceasta de Neptun, care, la rândul său, este influențat de alte planete. Aceasta se va reflecta în conflicte cu angajatorii sau cu subordonații pe tema banilor.

Trebuie să procedezi cu atenție pentru că ești expusă la înșelăciune sau la greșeli neintenționate, în defavoarea ta. Situația se va putea clarifica spre sfârșitul lunii. În acel moment va trebui să fii tare și să un cedezi tentației de a cheltui excesiv.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Toate relațiile și toate legăturile de prietenie vor fi puse la încercare luna aceasta. Aceasta îți va oferi posibilitatea de a-ți face curățenie în lista de Facebook, dar și în viața reală. Îți va fi clar care sunt relațiile toxice și vei avea șansa de a te elibera de ele. În acest proces, relațiile șubrede se vor rupe de la sine, iar cele sănătoase vor deveni și mai puternice.

Relațiile cu familia și cu vecinii seva schimba radical. În cazul în care te-ai lăsat dominată și te-ai abținut să protestezi, acum vei prinde glas și vei pune lucrurile la punct. Dacă tu ai fost intolerantă cu ei, te vei relaxa și îi vei accepta pe toți așa cum sunt. Compatibilitatea nu va mai fi o problemă atât de presantă și vei încerca s-o influențezi într-o măsură.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Vărsător nu semnalează probleme deosebite în privința sănătății. Sunt posibile probleme minore dermatologice datorate mai degrabă hidrătării necorespunzătoare sau unui factor iritant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop