Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu observă prezența majorității planetelor în jumătatea sudică a hărții tale astrale. În consecință, familia și casa îți vor domina preocupările.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu

Ca urmare a mișcării planetelor, familia și aspectele emoționale te vor solicita mai mult decât cariera și viața socială. Marte nu va lăsa cariera să-ți lâncezească, dar aceasta va fi pe un plan secundar.

Personalitatea leului se va simți atrasă în diferite direcții care nu întotdeauna se pot armoniza. Vei avea parte de tot felul de provocări. Succesul tău în octombrie va depinde de gradul în care vei putea să-ți împaci interesele. Experianța de viață și înțelepciunea vor fi ingredientele decisive.

Dacă ești într-o formă de studiu, este posibil să-ți pui problema schimbării profilului sau a instituției. Sau este posibil să optezi pentru continuarea studiilor la un nivel superior.

Ești într-o dispoziție spirituală specială. S-ar putea să-ți revizuiești concepția despre religie și să ajungi la un alt nivel de înțelegere. Intuiția ca mod de cunoaștere va funcționa mai bine ca oricând.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Pentru a-ți realiza obiectivele în domeniul profesional, trebuie să-ți restabilești echilibrul emoțional. Nu acționa și nu vorbi sub impulsul emoțiilor. Sunt importante relațiile agreabile cu colegii și cu managementul.

Soarele te va influența în carieră până pe data de 20. Îți va transmite multă energie, dar nu se va ocupa și de ordonarea ei. Vei fi tentată să te împrăștii în multe proiecte și să nu duci nimic până la capăt. Alege ceea ce îți dorești cu adevărat să faci și ceea ce are mai multe șanse să iasă.

Organizația în care lucrezi va trece prin tot felul de schimbări care te vor debusola. Poate vei fi nevoită să-ți schimbi jobul, dar nu te pripi: momentan lucrurile nu sunt suficient de clare.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu: BANI

Starea ta financiară va depinde mult de grija ta pentru bani. În toate sensurile: grija pentru a muci eficient, grija pentru a încasa la timp și grija de a-I cheltui cumpătat.

Vei simți tentații diverse și un grad de generozitate chiar peste cel obișnuit. Mândria te va împinge să refuzi soluțiile ieftine și încropite. Ești gata să accepți o pierdere, dar mai târziu vei regreta.

În mod special, după data de 21, va trebui să-ți limitezi cheltuielile. Asta, pentru că banii tăi au șanse să fie folosiți într-un mod productiv.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu indică influența multor planete în privința vieții romantice din această lună. În special Marte și Uranus vor avea câte un cuvânt de spus.

Marte este cel care imprimă impulsivitatea, acțiunea instinctivă. Deci, același sfat de mai sus: nu vorbi, nu acționa sub impulsul emoțiilor. Mai ales sub impulsul celor negative.

Uranus este cel care provoacă schimbările, revoluțiile dar și accidentele și haosul. Așadar, din nimic poate să izbucnească un conflict sau chiar să se producă ruptura.

Pe de altă parte, dacă ești singură, ești în pericol să faci o pasiune intensă pentru cineva total nepotrivit, cu care să nu dovedești niciun dram de compatibilitate. Nu te angaja prea serios la nimic! După data de 20, când totul va începe să se liniștească, ai putea să-ți dai seama că ai greșit.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Leu avertizează asupra unei stări de fragilitate în privința sănătății. Te vei resimți pe urma stresului și a preocupărilor variate și solicitante. Timp de relaxare nu prea vei avea. Soluțiile trebuie căutate în eficientizarea muncii și în evitarea cu orice preț a conflictelor. Este mai bine să amâni pentru o vreme ceea ce pare că te dă peste cap.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop