Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur îndreaptă atenția spre viața profesională. Familia și aspectele emoționale vor fi pe planul doi luna aceasta.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur

Ambițiile sociale și cele profesionale sunt oricum o dominantă a nativilor în Zodia Taurului. În această perioadă există și conjunctura astrală favorabilă.

În afară de asta, vei fi înclinată spre interpretări mistice ale faptelor care se petrec în viața ta. Sau, cel puțin, vei vedea ceva paranormal în tot ce ți se întâmplă. Intuiția ta va fi ieșită din comun și vei anticipa fiecare pas pe care ceilalți îl vor face.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Neptun este favorabil luna aceasta pentru evoluția profesională a nativilor în Zodia Taurului. Proiectele care au stagnat încep să se miște. Iar tu începi să bifezi pe lista obiectivelor atinse prin propria strategie.

Aspectul favorabil al lui Jupiter va determina schimbări semnificative în mediul tău profesional. Nu este exclus ca asta să însemne o schimbare de job. Important este că tot ce se întâmplă este spre binele tău.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur: BANI

Același Jupiter are grijă și de situația ta financiară, mai ales în prima săptămână a lunii. Prietenii și familia vor veni cu propuneri de proiecte interesante, din care vor ieși bani.

Până pe 16 octombrie, este o perioadă favorabilă speculațiilor financiare. Fie îți reușește o vânzare, fie găsești o cale prin care să achiziționezi ceva important la un preț mic. Sau vei fi scutită de anumite plăți pe care le anticipezi.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna octombrie va debuta cu ceva conflicte în familie. Rezolvându-le, vei rezolva, de fapt, probleme vechi. Trecând prin explicații și clarificări, vei restabili, în final, armonia.

Dragostea poate fi complicată luna aceasta. Poate să fie foarte pasională, dar poate să ajungă la conflicte nejustificate. Este o problemă de compatibilitate. Se va pune problema despărțirii, dar nici asta nu e simplu de făcut.

Pentru nativii în Taur care nu sunt într-o relație, ocaziile vor fi din abundență. Dragostea este de găsit în adunările de la evenimentele sociale. Parteneriatele serioase ar putea face pasul spre căsătorie.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Taur semnalează că luna aceasta este foarte potrivită pentru a scădea în greutate. Atât metabolismul tău cât și tăria de caracter te ajută să începi o dietă perfect suportabilă, dar cu rezultate.

Pentru tine, este important să nu mănânci cu mai puțin de 4 ore înainte de a te culca. De asemenea, să reduci dulciurile și pâinea din alimentație. Și, desigur, să-ți amintești să faci mișcare din când în când.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop