Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn anticipează o perioadă agitată atât în carieră cât și în viața personală. Vor avea loc schimbări cu efect pe termen lung.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn

Mișcările lui Jupiter vor influența cursul carierei tale. Este important să reduci ritmul activității în momentele în care simți că nu mai stăpânești situația.

Perioada lunii octombrie nu este una favorabilă riscurilor. Dacă un proiect pare prea amplu sau prea îndrăzneț petru a fi dus cu bine până la capăt, probabil că așa este. Ar fi mai bine să-l amâni pentru o perioadă ulterioară.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Jupiter este favorabil personalității dar și carierei tale. Vei înregistra progres mai ales în privința proiectelor noi sau chiar în privința unui job nou. Dacă ai o afacerea, vei găsi pentru aceasta o nouă direcție, una profitabilă.

Cumva, familia va fi implicată în schimbările tale din carieră. Este posibil ca, pe baza câștigurilor tale sporite, cineva din familesă realizeze ceva ce și-a propus și nu a putut face din lipsa banilor disponibili. Sau, este posibil ca noul job sau noua afacere să determine mutarea familiei în altă localitate sau chiar în altă țară.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn: BANI

Jupiter îți va sări din nou în ajutor. Luna aceasta vei avea mult spor la bani. Proiectele cu câștig rapid vor veni prin intermediul prietenilor și al cunoștințelor. Dar în condițiile poziției nefavorabile a lui Uranus, va trebui să ai grijă de obligațiile tale fiscale. Verifică dacă ți-au fost plătite la timp și în suma corespunzătoare.

Tot în această perioadă este bine să te preocupi de veniturile tale pe termen lung. Odată încheiate aceste priecte scurte și încasați banii, încearcă să te asiguri că povestea nu se încheie aici. Pentru că, în viitor, îți va prinde bine să ai niște venituri asigurate.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi foarte antrenantă în luna octombrie pentru nativii în Zodia Capricornului. Va fi multă distracție și mult amuzament. Angajamentele serioase nu prea vor avea loc luna aceasta.

Pentru Capricornii singuri, potențialii parteneri vor fi de găsit mai ales în mediile culturale și spirituale pe care le frecventează. Luna aceasta, însă, vei avea îndoieli de fiecare dată în legătură cu compatibilitatea dintre tine și orice nouă cunoștință.

Cei care se află într-o relație nu foarte stabilă vor fi incapabili să decidă dacă relația trebuie dusă la următorul nivel sau trebuie lăsată să se răcească. Octombrie nu este o perioadă favorabilă deciziilor importante.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Capricorn descrie perioada următoare ca fiind excelentă pentru sănătatea ta. Saturn este cel care îți dă multă energie și vitalitate.

Tocmai din acest motiv, vei predispusă la excese în ceea ce privește munca și efortul fizic. Dacă ai probleme de sănătate cronice, este posibil ca, la sfârșitul acestei perioade de avânt, acele probleme să revină în actualitate. De aceea este bine să menții echilibrul între muncă și odihnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop