Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești avertizează că luna aceasta vor fi tulbulențe astrale. Vei avea parte de situații ciudate.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești

Peștii vor fi afectați de transformările care se vor petrece în jur, sub influența evoluției planetare. Între datele de 3 și 17 octombrie va fi multă confuzie. Va părea că oamenii nu știu ce vor și cu atât mai puțin tu. Lucrurile se vor așeza după data de 23. Se pare că, din toate încurcăturile, tu vei ieși în avantaj.

Mercur îți va influența activitățile. Vei căuta să faci lucruri vechi prin metode noi sau vei iniția activități considerate neconvenționale.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești anticipează schimbări în domeniul profesional. În prima parte a lunii, va părea că toți se bazează pe tine să descurci ceea ce încurcă ei. În partea a doua, toate se vor întoarce în favoarea ta.

Dacă intenționezi să-ți schimbi jobul, un este momentul potrivit. Trebuie să aștepți să treacă această lună agitată, să aducă ce are de adus, pentru că s-ar putea ca, la final, să te bucuri că ai rămas.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești: BANI

Situația financiară un va fi una rea, dar nu va fi nici prosperă. Cheltuielile curente vor fi, poate, mai mari ca de obicei. În perioada aceasta ar fi bine să nu-ți propui cheltuieli importante. Limitează-te la cele strict necesare până în ultima săptămână a lunii, când situația se va relaxa.

Pentru ca veniturile să se ridice la nivelul obișnuit, va fi nevoie de mai mult efort ca de obicei. Este valabil și pentru partenerul tău sau familia din care faci parte și cu care ai buget comun.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Activitățile sociale și organizațiile caritabile îți vor atrage atenția luna aceasta. Fie vei participa direct la o acțiune, fie vei contribui cu relațiile și informațiile de care dispui. Totul se datorează prezenței lui Neptun în Casa Prieteniei.

În cuplu, preferința ta pentru căile neconvenționale de rezolvare a problemelor va pune sub semnul întrebării compatibilitatea cu partenerul. Mișcarea lui Mercur va face să-ți schimbi atitudinea ta față de dragoste. Venus te va face mai atrăgătoare ca întotdeauna.

Dacă ești singură, vei fi capricioasă și pretențioasă în privința posibililor parteneri.

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești: SĂNĂTAE

Horoscopul lunar octombrie 2017 pentru Pești notează îmbunătățiri simțitoare în starea ta generală. Un surplus de energie va fi foarte bine venit într-o perioadă atât de plină de agitația și provocări.

Trebuie să respecți un program de alimentație cât de cât regulat, dar fără să te supraalimentezi. Stresul ar putea să se reflecte în probleme de digestie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop