Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător recomandă o abordare echilibrată în toate privințele. Se impun, de asemenea, o mulțime de ajustări și compromisuri din partea ta anul acesta.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător

Planetele sunt favorabile câștigării unui nume și a faimei. Este o perioadă în care relațiile existente se vor îmbunătăți. Pe de altă parte, ți se recomandă prudență în privința relațiilor noi. Este, de asemenea, un timp potrivit pentru refacerea unor legături pierdute, dacă acest lucru se dorește de ambele părți.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

În anul 2018, Vărsătorii vor fi capabili de performanță în domeniul lor de activitate, grație configurațiilor astrale favorabile. Ambițiile și aspirațiile tale vor lua o direcție nouă. Există perspective de promovare și recunoaștere, dar drumul nu va fi ușor. Este important să păstrezi relații cordiale cu colegii și cu șefii. Tactul și diplomația vor lucra în favoarea ta.

Situații provocatoare vor apărea din când în când. Depinde de tine să-ți ții în frâu emoțiile și să-ți canalizezi energia într-o direcție pozitivă, ca să depășești aceste situații. Relațiile cu clienții vor fi cheia supraviețuirii în acest an.

În a doua jumătate a anului vei întâmpina anumite ostilități, o anumită opoziție în domeniul profesional. Va fi greu să-ți menții poziția. Trebuie să ți-o consolidezi din timp, prin diplomație și prin lucrul bine făcut.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

În 2018, Vărsătorul va putea îmbunătăți calitatea vieții sale romantice mai mult decât în anii precedenți. Te vei apropia și mai mult de partenerul tău. Asta va necesita, însă, un minim efort din partea ta și a lui, precum și anumite compromisuri.

Vărsătorii singuri vor avea șansa de a intra într-o relație în măsura în care vor fi comunicativi și deschiși la opinii și stiluri de viață diferite de ale lor.

Atât în relațiile noi cât și în cele care există de ceva timp, îngăduința este importantă. În general, cei născuți în Zodia Vărsătorului sunt înainte-mergători, nu slăbesc prea ușor ritmul și încearcă să-i tragă după ei pe ceilalți, cu aceeași viteză ca a lor. Lucrul acesta se va dovedi dificil anul acesta, când Vărsătorul își va impune să avanseze cu rapiditate. Dacă nu vor avea răbdare cu partenerul, se vor trezi singuri în momente cheie, când vor avea, de fapt, nevoie de sprijin.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

În familia Vărsătorului, se vor crea noi relații, prin apariția de noi membri: fie vor avea loc căsătorii, fie se vor naște copii, fie ambele. Iar aceste evenimente se vor petrece cu bine, aducând bucurie tuturor.

În relații, la modul general, ți se va cere răbdare. Nu trebuie să lași micile dispute să genereze în mari conflicte. Dacă îți cunoști valoarea, trebuie să înțelegi în aceeași măsură neputința celorlalți de a ține pasul cu tine. Valorifică de la fiecare ceea ce este bun și parcurge singură acele părți de drum care cer rapiditate și nu pot beneficia de ajutor.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: BANI

Vărsătorul este unul dintre cei mai norocoși sub aspect material și financiar. Nu numai că vei beneficia de stabilitate, dar balanța ta va fi mai mereu pe plus. Asta, însă, te va împinge la cheltuieli excesive, pe lux și fantezii.

Nu trebuie să lași să treacă nicio lună fără să pui ceva deoparte din surplus, pentru că vei avea și niște cheltuieli neașteptate. Oricum, sfârșitul anului va veni cu încă un plus de venituri și bunăstare.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

În 2018 vei avea multă, multă energie, de unde și ritmul fără precedent pe care ți-l vei impune în toate privințele. Însă nu trebuie să uiți că, chiar și așa, tot ai niște limite. Iar limitele vor fi atinse atât în plan fizic cât și în plan psihic.

Nu întreprinde acțiuni hazardate pentru că, în plan fizic ești predispusă la accidente iar în plan mental, la izbucniri necontrolate. Pe de altă parte, nici ocupația sedentară îndelungată în fața calculatorului nu este lipsită de riscuri. Coloana vertebrală este sensibilă anul acesta, precum și capul și ochii. Trebuie să te planifici în așa fel încât să-ți permiți, din timp în timp, câteva zile de pauză în activitate.

Horoscopul anual 2018 pentru Vărsător: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

La un moment dat, la sfârșitul primului trimestru al anului, vei avea senzația că totul a ieșit din matcă și că pierzi controlul. Este consecința ritmului pe care tu însăți ți l-ai impus. Este, de asemenea, influența lui Jupiter retrograd, din martie până în iulie. Confuzia nu va dura toată această perioadă, pentru că te vei adapta și vei repune lucrurile pe șine. Până atunci, va trebui să-ți controlezi emoțiile cu grijă.

Saturn este, de asemnea, retrograd, din aprilie până în septembrie. Acest lucru reclamă din partea ta vigilență. Relațiile tale de tot felul vor fi perturbate. Principalul motiv va fi refuzul tău categoric de a primi sfat sau ajutor din partea celorlalți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania