Horoscopul anual 2018 pentru Pești: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Pești semnalează intrarea într-o fază importantă a vieții. Unele dorințe arzătoare vor prinde aripi anul acesta.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești

Configurația astrală te va ajuta să faci schimbări radicale în stilul de viață, în carieră și în viața personală. Canalizează-ți energia în mod adecvat pe tot parcursul anului. Nu lăsa emoțiile să-și facă de cap, pune-le în slujba creativității.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Abia după primul trimestru al anului eforturile tale și munca susținută vor începe să dea roade. Nu este indicat să-ți diversifici activitatea profesională anul acesta. Concentrează-te pe un proiect sau două și mobilizează-te numai în această direcție. Vei fi stimulată de realizările profesionale, de o promovare și de câteva oportunități de călătorie.

Pentru unii nativi din Zodia Peștilor, la jumătatea anului, s-ar putea pune problema unei schimbări de direcție. Apoi s-ar putea dovedi mai profitabilă această direcție nouă decât precedenta. Până atunci, însă, caută să-ți menții statutul avantajos, pentru că nu se știe care vor fi perspectivele și opțiunile viitoare.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Viața sentimentală va fi destul de agitată anul acesta. Ești la cote emoționale ridicate, ai tot felul de sensibilități și spaime, iar simțul practic nu prea funcționează.

Relațiile iau o turnură nouă, dar e bine să te ții de valorile și tradițiile familiei și să nu-ți pierzi direcția. Pentru ca relația cu partenerul să deciurgă bine, va fi nevoie să-ți ajustezi puțin atitudinea și să-i acorzi mai multă atenție.

Dacă ești singură, vei avea câteva întâlniri interesante anul acesta. Pericolul este acela de a acționa pripit, fie în sensul acceptării, fie în sensul respingerii. Nu te pronunța înainte de a-ți lua un răgaz de gândire și analiză.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Pentru anul 2018, Peștii sunt sfătuiți să se exprime clar și calm în problemele de familie. Tendința va fi de acumulare a tensiunii și de izbucnire periodică. Pornește de la premisa că nimic nu se subînțelege, totul trebuie exprimat.

Același sfat, și în privința relațiilor sociale. Ai tendința de a presupune lucruri și de a face scenarii, uneori, departe de realitate. Clarifică totul cu calm înainte de a decide ruoerea sau continuarea unei relații, a unei prietenii.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: BANI

Atitudinea ta față de bani se va schimba complet față de anul care tocmai se încheie. Vei fi mai ponderată în cheltuielile făcute pentru alții și vei privi nevoile lor cu mai mult discernământ. Prin manevre care țin de bani, vei reuși să captezi bunăvoința unor persoane.

Dacă ai posibilitatea să investești anul acesta în proprietăți imobiliare – case sau terenuri – vei avea numai de câștigat. Este o perioadă excelentă pentru acest tip de investiții. Oricum, trebuie să analizezi în detaliu bunurile pe care le achiziționezi, pentru că îndrăzneala care te va caracteriza va implica și niște riscuri.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Anul acesta, vei avea perioade în care vei simți că poți face orice și poți munci oricât. Acest lucru nu este valabil în mod continuu, pe tot parcursul anului. Trebuie să-ți repartizezi judicios efortul în timp.

Metabolismul tău este, în general, bun. Totuși, spre sfârșitul anului, este posibil să manifești intoleranță la anumite alimente, intoleranță cu care te-ai mai întâlnit. Programează-ți câteva cure de toxifiere pe parcursul anului.

Pentru bunăstarea psihică, va fi suficient să iei câte o pauză în care să te desprinzi pentru câteva zile de toate preocupările cotidiene. Pentru că ai o latură spirituală receptivă, poți apela la meditație.

Horoscopul anual 2018 pentru Pești: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Anul 2018 va aduce înclinații și mai accentuate către spiritualitate. Te vor interesa inclusiv studiile oculte. Din punct de vedere financiar, îți vei permite diverse extravaganțe, inclusiv călătorii cu scop spiritual.

În perioada în care Jupiter este retrograd, din martie până în iulie, vei resimți stagnare, dacă nu cumva chiar puțin regres în carieră. Profită și relaxează-te, fă-ți planuri, completează-ți cunoștințele profesionale.

În octombrie, când Jupiter va tranzita casa Scorpionului, cariera ta va cunoaște o îmbunătățire. Saturn va pune mici piedici care vor tempera ritmul tău rapid. Va fi de folos în evitarea extenuării și deciziilor pripite.

Din aprilie până în septembrie, când Saturn va fi retrograd, va fi o perioadă potrivită să-ți reevaluezi planurile și să reconsideri obiectivele propuse. Marte în ascensiune va fi cel care va aduce noroc nativilor în Pești. Totodată, le va imprima hotărâre și îndrăzneală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania