Horoscopul anual 2018 pentru Rac: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Rac își întâmpină nativii cu optimism. Noul an vine cu noroc și încredere. Echilibrul și armonia de care te bucuri tu va fi împărtășită de cei din jurul tău, ceea ce te stimula în toate activitățile.

Horoscopul anual 2018 pentru Rac

Planetele Saturn și Jupiter îți vor aduce numeroase oportunități de creștere. Dezvoltarea și progresul îți vor veni pe bucăți care, puse cap la cap, vor rezulta într-o curbă generală ascendentă.

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: CARIERĂ

Aria profesională în care activează nativii din Zodia Racului va fi foarte dinamică anul acesta. Tot anul vei avea mult de lucru, cu riscul ca, din când în când, să te simți copleșită și depășită. Vor fi momente în care te vei simți prinsă între focurile încrucișate ale celor care rivalizează pentru anumite poziții în ierarhie sau au viziuni diferite. Fă apel la diplomație și nu te afișa de partea uneia sau a alteia dintre părțile aflate în conflict. La sfârșit, ei își vor da mâna iar tu vei pica prost.

Pe de altă parte, anul acesta este potrivit pentru a-ți duce la îndeplinire planul de a cere o schimbare a locului pe care-l ocupi în schemă. Poate fi vorba de o altă poziție, de un alt program sau de o relocare.

Până în ultimul trimestru al anului, sunt condiții favorabile pentru îmbogățirea cunoștințelor profesionale și pentru dobândirea de noi competențe. Vei dobândi noi relații și cunoștințe care îți vor deschide noi uși.

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Anul acesta, te vei confrunta cu o creștere a fluxului emoțional. Relația în care te afli va cunoaște o intensificare și va adăuga sare și piper vieții tale. Urmează-ți instinctele și conștiința în materie de dragoste. Vorbește și lasă-l pe partenerul tău să vorbească; lasă comunicarea să întărească relația.

Dacă ești în așteptarea unei noi relații, nu trebuie să impui standarde nerealiste. Unii dintre nativii Raci vor avea probleme în a se mulțumi cu o singură relație și un singur partener. Dacă până spre sfârșitul anului nu lămurești situația, apoi va fi mai greu pentru că va exercita o atracție puternică și va fi greu să se mai îndepărteze de cineva.

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Schimbări majore se prevăd pentru tine. Vei intra într-o nouă fază a vieții tale. Vor fi pierderi dar și sosiri în cercul familial, prin decese și nașteri.

În viața familiei tale vor apărea niște provocări la adresa armoniei și bunei înțelegeri. Nu-ți pierde capul și nu le face să pare mai grave decât sunt în realitate. Rezolvă-le în acord cu toți membrii familiei. Fii fermă pe poziție atunci când vrei să impui o regulă sănătoasă în casă și să îndepărtezi o tendință dăunătoare.

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: BANI

Prima jumătate a anului poate să aducă niște cheltuieli nedorite. Deși te vor deranja destul de tare, pe termen lung s-ar putea dovedi niște cheltuieli utile și bine făcute. De altfel, în această jumătate a anului, veniturile tale vor fi suplimentate prin valorificarea unui imobil sau printr-o moștenire.

La jumătatea anului, va fi rândul unor cheltuieli legate de casă. Nu te lăsa influențată de fanteziile și gusturile extravagante ale celor din jur. Cheltuiește în acord cu bugetul tău realist, altfel vei intra în dificultăți financiare.

În a doua jumătate a anului, în sfârșit, vei putea să respiri din punct de vedere financir. Dacă te abții de la achiziții de lux, vei putea chiar să pui câte ceva deoparte.

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Anul acesta te va găsi sănătoasă și va veni cu disponibilitate pentru îmbunătățire a stării fizice și psihice. Odihnește-te atunci când dai semne de oboseală, nu abia atunci când nu mai poți.

Ești expusă de-a lungul anului la câteva momente de exces emoțional. Păstrează echilibrul între muncă, odihnă și distracție. Un regim alimentar îngrijit ți-ar fi, de asemenea, de folos. În orice caz, anul acesta ferește-te de excese de orice fel!

Horoscopul anual 2018 pentru Rac: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Anul 2018 va fi un an bun pentru Rac, dar nu va fi unul ușor. Vor fi de luat decizii importante, care vor cere logică și calm. Emoțiile nu sunt bune în momentele cruciale ale vieții. Iar Luna tocmai asta va face: te va face emoțională și te va împinge la marginea răbdării. Amână decizia cât poți, până când simți că ți-ai recăpătat calmul și luciditatea.

Din martie până în iulie, Jupiter retrograd te va arunca în confuzie privind cariera. Unele speculații bănești vor ieși în pierdere. Din aprilie până în septembrie, Saturn va fi retrograd și va adăuga dificultate situației tale financiare. Nu-ți rămâne decât să cheltuiești cu multă grijă.

Pe de altă parte, ai norocul de partea ta. Ascensiunea lui Marte, din mai până în noiembrie, te favoriza în mai toate privințele. Te vei redresa financiar precum și în domeniul profesional. În familie te vei bucura de înțelegere și susținere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania