Horoscopul anual 2018 pentru Leu: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Leu anticipează că anul acesta latura ta materialistică și prozaică va ieși în față. S-ar putea să dai deoparte unele tabieturi costisitoare.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu

Jupiter și Saturn te vor ajuta să pășești în lumina reflectoarelor. Vor fi schimbări radicale în viața profesională și personală. Vei reuși să faci anul acesta mai multe lucruri ca oricând, însă vei avea de luptat cu emoțiile și nervozitatea.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Sincer, cariera ta va cunoaște suișuri și coborâșuri. Vei fi ușor depășită pentru început, așa că obiectivele tale pe termen scurt vor rămâne în aer. Ia-ți o țintă mai îndepărtată, concentrează-te asupra ei și nu te împiedica de obstacolele imediate.

Redefinește-ți principiile și etica la locul de muncă, fă în continuare lucruriile perfect până în cele mai mici detalii și păstrează-ți atuurile. Prima jumătate a anului s-ar putea să fie destul de chinuită, dar a doua jumătate va veni cu stabilitate și optimism.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Viața romantică a nativilor din Zodia Leului va fi fenomenală anul acesta. Atât cei singuri caât și cei care se află într-o relație vor cunoște schimbări majore. Prezența lui Jupiter și a lui Saturn îți vor potența latura senzuală. Chiar dacă zona dragostei poate fi dureroasă uneori, ea va cunoaște totuși beneficii durabile.

Schimbă modul de abordare și exprimare a sentimentelor și îți vei spori șansele de a avea un partener pe termen lung. Din când în când, sunt necesare compromisuri în relația cu partenerul, pentru a te bucura de o relație benefică. Nu lăsa să se prelungească lipsa de comunicare, pentru că vor fi cu atât mai greu de recuperat cu cât durează mai mult.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Anul acesta, moralitatea și responsabilitatea ta față de famile vor fi puse la încercare. Trebuie să fii în alertă și bine pregătită de ripostă în fața influenței lui Jupiter și Saturn care vor să te destabilizeze.

Fii receptivă la sfaturile celor din familie. Chiar dacă nu le urmezi, ascultă-le, discută-le și exprimă-ți aprecierea. Apoi toată lumea va fi mulțumită. Cei mai în vârstă precum și copiii din familie vor avea nevoie de îndrumarea și sprijinul tău – acordă-le mai mult timp.

Culmea este că, deși vei avea tu însăți problemele tale, vei avea totuși destulă energie pentru prietenii care vor apela la tine. Vor veni la tine ca să se confeseze, ca să găsească un sfat, o încurajare. Emotivitatea t sporită s-ar putea, uneori, să te împingă spre gesturi impulsive și respingere.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: BANI

Situația ta financiară se va îmbunătăți semnificativ anul acesta. Chiar dacă vor fi niște gâtuiri în fluxul câștigurilor tale, până la urmă vei face față cheltuielilor și îți vei îndeplini toate obiectivele care depind de bani. Se impune ajustarea cheltuielilor curente, finalizarea proiectelor în așteptare aducătoare de bani și lichidarea cu prioritate a datoriilor purtătoare de dobânzi.

Nu lua decizii impulsive. Acționează cu calm și după un calcul minuțios. Fii pregătită pentru cheltuieli neașteptate care ar putea să apară anul acesta. Rezistă tentației de a-ți face o plăcere extravagantă care te-ar putea lăsa în dificultate financiară.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Din punctul de vedere al sănătății, va fi un an de mijloc – nici prea bun, nici prea rău. În general, te vei simți bine, dar vor fi momente de slăbiciune, câd fizică, când sufletească. Ai grijă de regimul alimentar și nu face din excepții obișnuință. Asigură-te că te miști suficient în fiecare zi și nu lăsa să te acapareze perioade mai lungi de trei zile de lene.

Mai ales spre jumătatea anului, vei fi vulnerabilă la stres și vei risca să-ți dai sănătatea peste cap. Fă în așa fel încât să te poți desprinde cât mai des de grijile și neplăcerile zilnice, să ai preocupări de altă natură decât profesia.

Horoscopul anual 2018 pentru Leu: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Spaimele și anxietatea care te tulbură acum vor dispărea în cele din urmă. În jurul tău nu ai doar chipuri zâmbitoare și oameni binevoitori. Pentru că treci prin perioade de emotivitate ridicată, evită conflictele și confruntările directe. Încearcă să-ți învingi oponenții (mai ales pe cei de la muncă) prin calitatea muncii tale și prin creșterea utilității tale.

Din martie până în iulie, Jupiter va fi retrograd în casa Leului. Pentru unii, aceasta ar putea înseamna relocare și călătorii. Marte este în progres din mai până în noiembrie. Aceasta se va materializa în încheierea unor tranzacții avantajoase, dar și în recăpătarea armoniei în famile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania