Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni descrie noul an ca fiind plin de energie în toate domeniile. Va fi un an al redefinirii de sine, atât fizic cât și mental.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni

Vor apărea noi oportunități în multe privințe, dar va trebui să depășești niște obstacole ca să beneficiezi de ele. Dacă reușești, răsplata va veni foarte repede. Cumva, anul acesta ți se vor face o serie de favoruri pentru că cei care au poziția potrivită vor fi vrăjiți de modul spiritual în care vei comunica.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Influența combinată a lui Jupiter și Saturn te va ajuta să-ți pui în valoare curajul și spiritul îndrăzneț. Este o perioadă bună să-ți lărgești orizontul și aria de acțiune. te afli în pragul unei noi faze a carierei tale.

Nu toată lumea este bine intenționată în jurul tău. Nu te încrede foarte ușor în cei din jur. Păstrează-ți planurile și ideile pentru tine înainte de a le pune în practică. Fă în așa fel încât să nu depinzi prea mult de nimeni și, pe cât posibil, păstrează rezerva strategică a unor proiecte individuale.

Atunci când simți că nu mai progresezi, când totul te agasează, ia o pauză. Ești în pericol să-ți neglijezi odihna anul acesta, ceea ce te va duce inevitabil la blocaje.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Viața amoroasă a nativilor din Zodia Gemenilor va fi plină de vigoare și savoare. Jupiter te va stimula emoțional și vei manifesta entuziasm în dragoste.

Dacă ești singură, anul acesta vei exercita multă atracție. Viața socială activă va crea condiții optime de a întâlni și a fermeca potențiali parteneri. Va fi distracție și pasiune în relațiile nou create.

În relația stabilă, Geamănul are niște insatisfacții legate de lipsa de atenție a partenerului sau poate de lipsa lui de comunicare. Pentru unii dintre Gemeni, dilema vine din faptul că sunt prinși între două atracții, între două relații. Clarificarea nu pare să se producă decât spre sfârșitul anului.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: FAMILIE ȘI STIL DE VIAȚĂ

Va fi pace și armonie în viața familiei tale. Vor fi, însă, niște schimbări de obiceiuri, niște reevaluări și relocări ale mebrilor familiei. Fie că unul dintre copii pleacă la studii, fie că partenerul își schimbă serviciul și programul, fie că sărbătorile și aniversările nu se vor mai petrece în locurile știute și după vechile scheme.

Nu trebuie să te cramponezi de vechile tabieturi, nu trebuie să te tulburi emoțional și nu trebuie să culpabilizezi pe nimeni ca să nu ajungi să te evite.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: BANI

Statusul financiar poate să fie pus la încercare anul acesta. Deși vei reuși să faci, în mare, ceea ce-ți propui în legătură cu banii, proiectele pe termen lung s-ar putea să sufere amânare. Banii nu-ți vor lipsi, dar îi vei da cam cu inima strânsă. Din când în când, refă-ți calculele, elimină ce se poate eliminafără mari sacrificii și vei vedea că stai bine.

Evită orice împrumut, nu amâna plățile pe care le datorezi și te vei simți confortabil. De asemnea, nu da cu împrumut dacă ai îndoieli și nu plăti în avans un lucru de care nu ești prea sigură sau prea convinsă.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

În cea mai mare parte a anului, starea ta generală de sănătate va fi excelentă, ceea ce te va ajuta să ai rezultate bune în carieră.

Fii pregătită pentru o perioadă agitată și solicitantă la mijlocul anului. Aceasta îți va provoca slăbiciune fizică și oboseală intelectuală. Organizează-ți munca în așa fel încât în acea perioadă să ai timp de relaxare, poate chiar de o vacanță. Și încearcă în continuare să te menții în echilibru atât fizic cât și mental.

Horoscopul anual 2018 pentru Gemeni: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

În cea mai mare parte a anului 2018, Gemenii vor fi plini de energie și de noroc. Totuși, obstacole și întârzieri vor exista. Viața ta socială va fi destul de activă. Jupiter retrograd din martie până în iulie îți va provoca sentimente amestecate. Vei sta mult în cumpănă în privinâa deciziilor importante.

Ascensiunea lui Marte din mai până în noiembrie îți va da putere să-ți combați inamicii și să îndepărtezi influențele rele. Fii cu grijă atunci când conduci sau când mânuiești aparatură și unelte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania