Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn scoate în față talentele ascunse ale nativilor zodiei. Vei câștiga putere și autoritate anul acesta.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn

În general, va fi lumină și bucurie pentru tine în acest an. Totuși, nu vei putea evita chiar toate dificultățile de ordin practic din calea ta. Simțul tău practic te va ghida în depășirea lor, atât în domeniul profesional cât și în viața personală.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

Capricornii vor avea foarte multe oportunități de a excela în domeniul profesional. Vei avea multă libertate să explorezi și să inovezi, cu ajutorul colegilor și cu susținerea superiorilor ierarhici.

Vor fi și împrejurări potrivnice pe parcurs, dar păstrând o atitudine profesională și modestă vei depăși toate greutățile. La jumătatea anului, vei nota unele întârzieri și obstacole în evoluția carierei tale. Cheia tuturor problemelor este munca în echipă.

Către sfârșitul anului, apare posibilitatea relocării sau a unei schimbări importante de curs, în caz că asta te interesează. Simțul tău practic și abilitățile manageriale te vor ajuta să urci trepte importante în carieră.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Anul acesta ai toate șansele să-ți găsești sufletul pereche. Este o perioadă în care care nu duci lipsă de farmec și putere de atracție. Condiția este să nu mai idealizezi dragostea, să te întorci la realitate și să ai o atitudine mai modestă și mai îngăduitoare. Îngăduința nu este tocmai specifică nativilor din Zodia Capricornului, iar anul acesta parcă ești și mai exigentă ca de obicei.

În relația de cuplu, nu e nevoie să-ți copleșești partenerul cu atenții, este suficient să-i arăți dragostea prin miljoacele pe care ți le permiți. În felul acesta, vei evita niște probleme care ar putea apărea mai târziu. Comunică mai mult cu partenerul, împărtășește-ți emoțiile pozitive și negative și fă în așa fel încât totul să fie clar între voi.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Anul acesta vor fi multe evenimente în familie, ceea ce te va ajuta să strângi relațiile cu rudele mai îndepărtate. Dacă lași să iasă la iveală latura ta sentimentală, vei evita multe neînțelegeri și multe discuții neplăcute în familie.

Viața socială se va desfășura într-un ritm vioi și din nou este necesar să lași garda puțin mai jos. Acordă puțin credit noilor cunoștințe și gândește-te cum vă puteți fi de folos unii altora. Vei simți nevoia să-ți revizuiești din când în când vechile relații și asta nu e rău, cu condiția să nu fii prea intransigentă și să nu tai legături care merită păstrate.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: BANI

Capricornul este, prin excelență, fcel care se descurcă cu banii, fie mulți, fie puțini. Anul acesta, banii nu vor fi puțini, dar nici foarte mulți, doar că, la jumătatea anului, vei avea niște cheltuieli care ies din bugetul obișnuit. Pentru asta, este bine să economisești din timp.

Dacă nu ai alte nevoi sau planuri, anul acesta este favorabil investiției într-o proprietate imobiliară. Dacă nu, după ce treci de cheltuielile de la jumătatea anului, apucă-te din nou de strâns. La final de an, ți se va propune o călătorie costisitoare și foarte aventuroasă pe care, dacă n-o vei putea face, vei regreta.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Este important ca surplusul de energie de care vei beneficia în 2018 să-l canalizezi în direcțiile potrivite. Prima tendință va fi să-i zorești pe toți cei din jur să țină pasul cu tine la muncă, la studiu, în gospodărie. Nu le va fi ușor.

Este un timp potrivit să te apuci de vreun sport și, cu această ocazie, să renunți la niște deprinderi nesănătoase. Excesele sunt contraindicate pentru că energie multă înseamnă și predispoziție la accidente sau la indigestii, la îmbolnăviri care pot fi evitate.

Horoscopul anual 2018 pentru Capricorn: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Acest an poate fi unul de succes pentru Capricorn, dar cere multă muncă și determinare. Din martie până în iulie, când Jupiter este retrograd, vei întâmpina niște piedici, niște întârzieri în îndeplinirea obiectivelor propuse. Nu poți decât să te înarmezi cu răbdare.

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie, când Luna va intra în Capricorn, va fi un moment de încercare în relațiile nativilor acestei zodii. Va fi derută și emotivitate exagerată. În jurul acestei date, evită întrunirile, discuțiile importante, luarea de decizii.

Din aprilie până în septembrie, Saturn va fi retrograd. La începutul acestei perioade vei întâmpina niște greutăți în domeniul profesional, dar acestea vor trece spre sfârșitul perioadei. Și în relațiile personale se va simți această evoluție a lui Saturn, în sensul că statusul actual va fi răscolit și schimbat. Cei singuri își vor putea găsi un partener; relațiile existente vor trece printr-o perioadă de încercare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania