Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță îndreaptă atenția nativilor acestei zodii către propria persoană. Este timpul să-i servești mai puțin pe ceilalți și să te ocupi mai mult de tine.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță

Deși este bine să-ți păstrezi tot cercul de relații, întoarce aceasta în favoarea ta și urmărește-ți propriile scopuri. Conjuncturile astrale îți sunt favorabile. Vor fi multe oportunități să înanintezi în toate domeniile majore ale vieții. Important este să profiți de ele și să nu le mai sacrifici dând prioritate nevoilor celorlalți.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

În cariera ta vor avea loc schimbări majore. Vei căpăta mai multe responsabilități, iar poziția ta în ierarhie va urca. Schimbările vor fi pozitive și pe termen lung și vei avea suficientă energie ca să le susții.

Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru a-ți pune la punct cunoștințele și abilitățile profesionale. Dar și hobby-urile tale merită atenție și se pot dezvolta frumos în acest timp, având capacitatea de a-ți aduce o oarecare faimă.

Provocarea va fi aceea de a păstra un echilibru constant între viața profesională și cea personală. Când una, când cealaltă vor tinde să-ți acapareze tot timpul și toată atenția. Dacă ai cui cere un serviciu, o favoare, fă-o, pentru că de obicei n-o faci și nimeni nu te poate refuza acum.

Unii dintre colegi sau dintre șefi te vor enerva anul acesta, încercând să obțină de la tine mai mult decât li se cuvine. Nu reacționa impulsiv, dar du-i cu vorba, zi ca ei și fă ca tine. Cu optism și simțul umorului caracteristic, vei depăși situațiile cu potențal conflictual.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Anul acesta, Balanța va reuși să-și înțeleagă mai bine partenerul, astfel că dragostea va lua o întorsătură pozitivă. Jupiter va da un sens mai profund relației tale.

Pasiunea intensă și romantismul te vor caracteriza în cea mai mare parte a anului. Aceasta fie îți va colora și consolida relația actuală, fie te va ajuta să debutezi cu succes într-o nouă relație. Doar relațiile total deficitare sau inconsistente se vor dizolva, lăsând loc pentru unele noi, cu valoare și sens.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Nativii din Zodia Balanței nu trebuie să acționeze impulsiv nici în privința relațiilor de cuplu, nici în privința relațiilor sociale. Pe moment, o ruptură bruscă cu o ușă trântită poate să fie foarte reconfortantă. Dar pe parcurs, ai putea ajunge la concluzia că te-ai pripit. Mai bine respiri adânc și aștepți să treacă momentul de emoție negativă decât să trebuiască să repari ceva grav afectat. Chiar dacă este să renunți la o relație, fă-o fără scene și, dacă este posibil, fără notificare.

În familie, vei avea unele lacune în comunicare. Vei avea tendința să-i neglijezi pe ai tăi și să treci cu vederea peste ceea ce fac bun. Programează-ți atenția și apreciază-i când este cazul. Pentru Balanță, familia este oaza de liniște, factorul echilibrant. Dacă nu cultivi mediul familial, ai mult de pierdut.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: BANI

Buna gestionare a bugetului va fi cheia stabilității anul acesta. Vei avea simțul măsurii în cheltuirea banilor, totuși va fi cam dificil să mai și strângi ceva. Saturn te va ajuta să-ți gospodărești eficient resursele, fără să resimți vreun efort în acest sens.

Vei putea să-ți satisfaci unele capricii în a doua parte a anului, în mod special, spre sfârșit. Între timp, va apărea o cheltuială legată de un prieten sau de o rudă – o nuntă, poate.

Dacă ai bani puși deoparte pentru achiziția unei mașini sau a unei case, este un an bun, în care achiziția se va dovedi inspirată și avantajoasă. Dar nu te îndatora pentru asta – nu vei obține condiții avantajoase de creditare.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Primul trimestru al anului va fi marcat de oboseală și o stare de sănătate precară, marcată de indispoziții și intoleranțe. Dar odată trecută această perioadă, după o pauză de refacere a energiei, vei intra pe o pantă ascendentă.

Va fi nevoie de o reîmprospătare a stării psihice, pentru că multe dintre afecțiuni pornesc de la un disconfort psihic major. Dacă vei reuși să te detașezi puțin de aspectele neplăcute ale activității profesionale și ale vieții în general, vor dispărea acele manifestări somatice care te deranjează – mai ales cele de natiură digestivă.

Horoscopul anual 2018 pentru Balanță: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Pe ansamblul întregului an, Balanța va progresa în viața personală, în cea socială și în carieră. Dar drumul va avea obstacole din loc în loc. Nu te încrede în nimeni fără să-l verifici mai întâi.

Mișcarea retrogradă a lui Jupiter din martie până în aprilie 2018 va aduce multe încercări în carieră. Se va pune problema schimbării domeniului de activitate sau a relocării. Îmbunătățirea situației va veni de la autorități, fie printr-o dispoziție legală, fie în urma unui audit care se va încheia cu instrucțiuni ce-ți vor fi favorabile.

Faza retrogradă a lui Saturn va dura din aprilie până în septembrie, interval care îți va aduce îngrijorări și anxietate. Nu este o perioadă favorabilă deciziilor majore în viață.

În faza de expansiune a lui Marte, din perioada mai-noiembrie, Balanțele sunt sfătuite să aibă grijă de echilibrul dintre viața profesională și cea personală. De asemnea, să nu se lase mânate de impulsivitate.

Jupiter intră în casa zodiei tale în octombrie, când vei simți că lucrurile o iau din loc dintr-odată. Dispare apăsarea, comunicarea devine mai bună, iar situațiile încurcate își vor găsi rezolvarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania