Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion anunță un an în care evoluțiile vor fi rapide pentru nativii zodiei. Scorpionii vor avea un sentiment de libertate și de cădere la înțelegere cu sine.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion

Saturn te va ajuta să păstrezi un profil discret și să faci schimbări radicale cu zgomot puțin. Vor fi schimbări de la care nu va mai fi cale de întoarcere. În viața Scorpionilor vor fi evenimente neașteptate cărora va trebui să le facă față cu abilitatea caracteristică.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

Anul acesta vei ajunge în carieră mai departe chiar decât ți-ai propus. Este timpul să-ți pui pe hârtie ideile și să le iei pe rând, să vezi ce se poate transforma în realitate și cum. Nu trebuie să te lași influențată de scepticismul celor din jur. Dimpotrivă, dă-le toate argumentele atât colegilor cât și șefilor și antrenează-i în proiectele tale.

Ți se vor propune căi neortodoxe de a-ți atinge scopurile, fie că va fi vorba să șuntezi pe cineva, fie că va fi vorba de folosirea unor fonduri în alte scopuri decât cele cărora le sunt destinate. Planurile sunt destul de subtile, s-ar putea să nu-ți fie evident din prima. Când te întâlnești cu așa ceva, ia-ți un răgaz de analiză și, când te-ai lămurit asupra implicațiilor, ia decizia în cunoștință de cauză.

Pe la jumătatea anului, ți se va pune în față opțiunea de a-ți schimba total traiectoria carierei. Analizează care ar fi pierderea dacă ai abandona planurile și a strategia începută. S-ar putea să nu merite.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Vor fi tendințe contradictorii în viața ta sentimentală a nativilor din Zodia Scorpionului. Trebuie să-ți controlezi impulsurile și să-ți reții agresivitatea, altfel între tine și partenerul tău se va căsca o distanță greu de recuperat. Fii receptivă la sentimentele lui și fă în așa fel încât să-i fie și lui bine.

Dacă ești singură, întemeierea unei relații va depinde mult de gradul de compatibilitate cu potențialul partener. Dacă și el va fi la fel de emoțional și impulsiv ca și tine, noua relație va fi instabilă și nu va aduce confort niciunuia dintre voi. Dacă, însă, noul partener va fi într-o stare mai echilibrată și mai stăpână pe sine, îți va prelua o parte din emoții și te va ajuta să-ți găsești calea și echilibrul.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

La modul general, poziția planetelor va fi favorabilă vieții de familie a Scorpionului. Va fi înțelegere și toți membrii familiei vor trage în aceeași direcție. Pe drum, însă, vor mai fi tensiuni și conflicte.

Acordă timp, atenție și încredere celor din familie. Nu-i judeca și eticheta rapid pentru fiecare greșeală. Ascultă-i, înțelege-le nevoile și justificările și ajută-i să repare ce-au sctricat.

Și în societate riști aceeași judecată pripită față de oamenii cu care vii în contact. Nu trebuie să sprijini pe toată lumea, să-i aprobi pe toți și să fii la dispoziția tuturor. Dar nici să renunți impulsiv la relații cu vechime și valoare.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: BANI

Anul 2018 este anul în care Scorpionul ar trebui să-și analizeze situația și strategiile financiare. Ia niște decizii încă de la începutul anului, în așa fel încât să-ți asiguri stabilitatea. Apoi ține-te de ele, orice-ar fi. Nu va fi un an în care să plouă cu bani peste tine, așa că fii tare și evită cheltuielile compulsive.

Pe la mijlocul anului se vor ivi niște cheltuieli mari pe care nu le vei mai putea evita. Fii pregătită pentru atunci și pentru perioada care va urma. Nu este imposibil, cu condiția să nu cedezi tentațiilor de a te răsfăța pe tine și pe cei din jur.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

În primul trimestru al anului, sănătatea va fi la cote bune și îți va permite să depui eforturi susținute în profesie și în viața personală. Planetele care te susțin vor contracara efectul celor retrograde asupra moralului tău.

Dar, pe măsură ce anul progresează, este bine să reduci puțin ritmul, să schimbi din modul muncă grea în modul muncă eficientă, altfel vei avea parte de căderi psihice sau de agresivitate și impulsivitate.

Păstrează-ți energia pentru perioadele cu imunitate scăzută. Sunt necesare perioade de relaxare activă, în care să te desprinzi de muncă și să te ocupi cu ceva care ține mai mult de sectorul hobyy și pasiuni.

Horoscopul anual 2018 pentru Scorpion: INFLUENȚE MAJORE ALE PLANETELOR

Planeta care te guvernează, Marte, va fi în ascensiune din martie până în noiembrie. În această lungă perioadă trebuie să ai grijă la impulsivitatea care te va caracteriza și să faci tot posibilul s-o ții sub control.

Pe de altă parte, ascensiunea lui Marte înseamnă pentru tine un plus de energie și inițiativă în relațiile cu prietenii și cu membrii familiei. De asemenea, în acțiunile și încercările tale vei fi însoțită de noroc.

Jupiter retrograd din martie până în iulie creează niște ocazii de a călători în străinătate. Aceste călătorii, însă, ar putea fi împiedicate de restricțiile financiare și de solicitările profesionale.

Saturn te va ajuta să faci față cu demnitate provocărilor și să faci dreptatea să triumfe.

În octombrie, Jupiter tranzitează casa zodiei tale, ceea ce va determina tulburări în jur. Vor apărea dificultăți în mediul profesional și va trebui să te abții de la reacțiile impulsive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania