Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului arată că anul acesta vei avea mai multă energie ca de obicei. N-o irosi, pentru că n-o să țină veșnic. Fă ceva cu adevărat important.

Zodia Taurului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului: DRAGOSTE


Previziunile horoscopului pe 2017 arată că, dacă îți cauți marea dragoste, acesta este anul norocos. Dragostea îți va consuma mult timp și multă energie în acest an. Dacă ești, deja, într-o relație, viața sexuală va lua un nou avânt. Relația cu partenerul va trece într-o fază nouă, mai pasională, chiar, decât la început. Este un an favorabil conceperii unui copil. Trebuie să-ți exprimi mai bine sentimentele dacă vrei să ai o relație reușită.

Nu rata nicio ocazie de a merge în călătorii și în medii sociale noi, pentru că te așteaptă întâlniri importante, cu oameni care-ți împărtășesc pasiunile. Ieși puțin din zona de confort, încearcă ceva nou, pentru că s-ar putea să descoperi în tine abilități necunoscute până acum.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului: CARIERĂ

În domeniul profesional, previziunile atenționează că s-ar putea să urmeze un an complicat. De multe ori vei simți că tu ai dreptate iar șeful tău greșește. Dacă nu vrei să-ți creezi probleme, va trebui să găsești o cale de a-ți expune părerile fără să jignești.

În acest an, ar trebui să lucrezi asupra relațiilor profesionale pentru că obiectivele tale nu sunt chiar imposibil de realizat. Doar că trebuie să netezești asperitățile din mediul tău de lucru.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului: BANI

În anul 2017, ar trebui să-ți fixezi un obiectiv clar legat de bani. Dacă nu o achiziție importantă sau o călătorie deosebită, cel puțin propune-ți să închei anul cu o anumită sumă economisită de care să profiți ulterior. Și trebuie să faci asta pentru că, de-a lungul acestui an, banii ți se vor strecura printre degete mai ușor ca de obicei.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Taurului: SĂNĂTATE

Previziunile pe 2017 sunt în sensul că totul depinde de dieta pe care o vei adopta. Dacă mănânci sănătos și cumpătat, ai toate șansele să fii tonică și energică tot anul.

Dacă, furată de ritmul vieții, vei tot sări peste mese, te vei simți sfârșită înainte de a fi apucat să concretizezi ceva. La sfârșitul anului, oricum vei fi obosită, indiferent ce ai face. Dar asta, doar ca urmare a multor activități și multor eforturi pe care le vei face de-a lungul anului.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Taurului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania