Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor prevede că vor fi schimbări puține cu care nu va fi greu să ții pasul. Profită de un an liniștit și concentrează-te pe propria dezvoltare personală.

Zodia Gemenilor

Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor: DRAGOSTE


Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor spune că trebuie să te aștepți la un nou impuls în relațiile tale, atât în privința dragostei, cât și în privința prieteniilor.

Dacă nu ești, deja, într-o relație, nu te gândi la vreun prieten ca posibil partener. Dragostea va veni odată cu o cunoștință nouă. Nu rata nicio călătorie, nicio ieșire în locuri noi.

Viața sexuală va fi înfloritoare. Fie vei experimenta lucruri noi cu partenerul tău, fie vei întâlni o persoană specială cu care vei lega o relație în care sexul va fi intens. Ia în calcul predispoziția din acest an de a face un copil.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor: CARIERĂ

Ești într-o perioadă de stabilitate, dar tocmai asta te-ar putea face să te gândești la o schimbare importantă. Având spatele asigurat, vei putea privi înainte către o decizie îndrăzneață, la care nu te-ai gândit serios până acum.

În 2017, lucrurile vor merge cam încet și cam plictisitor pentru tine la muncă. Or, se știe, plictiseala pentru Geamăn este o formă de stres. Ai putea să mergi înainte cu munca egală de la o zi la alta, ocupându-te, în același timp, de dezvoltarea ta personală și profesională, prin achiziția de cunoștințe și abilități noi, prin urmarea unor cursuri.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor: BANI

Horoscopul 2017 nu spune nimic neașteptat, doar confirmă ceea ce știm despre Gemeni: nu sunt oamenii care să arunce cu banii.

Vei fi la fel de socotită și de inspirată în orice cheltuială. Vei avea stabilitate financiară, ceea ce îți va permite să investești puțin în tine la nivel intelectual și profesional, cu efecte importante în viitorul nu prea îndepărtat.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Gemenilor: SĂNĂTATE

Predicțiile astrale pentru 2017 în privința sănătății sunt ca becurile în pomul de Crăciun: totul strălucește! Va fi un an foarte bun. Cu greu se întrevede vreun guturai. Și vei dormi bine.

Un tonus fizic bun duce în mod direct la o stare psihică bună, deci profită și fă din acest an unul al marilor achiziții pentru viitor. Îmbogățește-ți cunoștințele și calificările profesionale, învață, eventual, o limbă străină nouă, apucă-te de proiecte mari pe care le-ai tot amânat. Pentru că poți!

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Gemenilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania