Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului are un avertisment: lucrurile vor evolua în ritm accelerat. Încearcă să le ții sub control. Nu te angaja la mai mult decât știi că poți.

Zodia Racului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului: DRAGOSTE


Cu valul de energie care te cuprinde în 2017, se pare că și dragostea va beneficia de resurse suplimentare. Dacă ești, deja, într-o relație, atunci așteaptă-te la ce e mai bun. Compatibilitatea cu partenerul tău va căpăta noi dimensiuni, de la sexul pasional până la dragostea și fascinația reciprocă.

Dacă nu ai încă un partener, previziunile astrale indică spre găsirea unuia nu peste mult timp. Cu predispoziția de acum, vei fi mai receptivă la orice posibilitatea de a-ți întâlni perechea. Nu vei mai avea aceleași rețineri de până acum în a te apropia de cineva nou.

Vei fi mai deschisă și pentru viața socială, ceea ce îți va înlesni legarea de noi prietenii, cunoașterea de oameni noi cu care vei descoperi că ai pasiuni și interese în comun.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului: CARIERĂ

Anul acesta, horoscopul prevede că afacerile și munca îți vor ocupa cea mai mare parte din timp. Lucrurile par să se miște mai repede ca de obicei, cel puțin la începutul anului. Din fericire, cum ești plină de energie, vei putea face față tuturor schimbărilor rapide.

Folosește-ți energia ca să duci la capăt proiectele în derulare și abia după aceea gândește-te să te apuci de altele, dar nu de prea multe deodată.

Nu este momentul să-ți contești șefii sau să-i provoci în vreun fel pentru că s-ar putea să depășești puțin măsura și totul să se întoarcă împotriva ta.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului: BANI

În ceea ce te privește, 2017 este un an bun pentru investiții. Ai grijă, însă, că ești predispusă să supraevaluezi anumite oportunități – nu risca totul!

Cu surplusul tău de energie, probabil că o să muncești mai mult ca de obicei și de aici îți vor veni câștiguri suplimentare. Ai grijă, însă, și nu te extenua muncind!

Horoscopul 2017 pentru Zodia Racului: SĂNĂTATE

Dacă stai bine cu sănătatea psihică, fă tot posibilul să ai grijă și de sănătatea fizică. Acordând atât timp muncii intelectuale, nu neglija activitatea fizică. Dacă nu te gândești să te apuci de un sport anume, cel puțin mergi mult pe jos, în pas alert și fă exerciții de respirație corectă, oridecâteori ai un minut liber.

Ai grijă și de dietă. Nu sări peste mese pentru ca seara, acasă, să devastezi frigiderul în compensație. Nu merge așa.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citețte și descrierea Zodiei Racului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania