Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului: dragoste, carieră, bani, dragoste, sănătate

Zodia Leului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului arată că anul acesta va fi unul mai domol pentru tine. Dacă nu va fi un an al marilor salturi, va fi un an al acumulărilor.

Zodia Leului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului: DRAGOSTE

Predicțiile spun că anul acesta vei simți că lucrurile merg cam încet în privința relațiilor tale, dar asta e de bine. Dacă ești, deja, într-o relație, anul acesta legătura va deveni mai serioasă, va câștiga în profunzime. Iar un asemnea proces ia timp. Dacă vrei să rămâi însărcinată, ai răbdare și mai gândește-te, n-o face dintr-un un impuls de moment.

Dacă ești la începutul unei relații, mai mult ca să treacă timpul, anul acesta s-ar putea să iei lucrurile ceva mai mult în serios și nu este exclus chiar să te logodești. Oricum ar fi, anul acesta o să înțelegi mai bine ce-ți dorești de la viață.

Dacă nu ești deloc într-o relație romantică, anul acesta vei căpăta mai mult interes pentru zona aceasta. Este posibil ca raporturile cu un cunoscut să-și schimbe culoarea și să-ți dai seama că petreceți împreună din ce în ce mai mult timp și cu tot mai multă plăcere.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului: CARIERĂ

Previziunile pentru acest an sunt optimiste dar cumpătate. Vor apărea noi oportunități pe plan profesional. Nu te teme să le iei în considerare. Vei avea o mulțime de proiecte în lucru, ceea ce s-ar putea să te streseze din când în când. Dar îndeplinirea lor îți va aduce profit pentru viitor.

Dacă tot muncești atât, ți-ar folosi să și socializezi puțin cu șefii tăi. Doar atât așteaptă de la tine ca să te ia în calcul pentru o eventuală promovare. Nu trebuie să faci mai mult decât să te porți frumos și să fii eficientă ca să obții ce-ți dorești de la ei.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului: BANI

Horoscopul pe anul acesta anunță că Leul va nimeri cumva într-o grămadă de bani. S-ar putea să intri într-un proiect performant și foarte bănos. Poate că o investiție va produce profit. Poate va fi vreo moștenire sau vei câștiga la loterie.

Și, contrar naturii tale, nefiind în cel mai tumultuos an, vei avea măsură în privința cheltuielilor, deci s-ar putea chiar să rămâi cu o sumă semnificativă.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Leului: SĂNĂTATE

Previziunile pentru acest an indică creșteri și scăderi ale nivelului de energie. Profită de perioadele în care ești pe plus, dar nu te limita la muncă. Fă-ți timp și pentru ceva activitate fizică.

Când simți că nu ai prea multă energie, nu te forța. Folosește aceste perioade pentru relaxare, pentru a-ți mai completa unele cunoștințe și pentru acumularea de frumos: citește, mergi la teatru, la film, la expoziții. Asta îți va încărca bateriile.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Leului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania