Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei: dragoste, carieră, bani, sănătate

Zodia Fecioarei

Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei indică o evoluție într-un ritm lent dar sigur. Poate că nu vei crea atât impact cât îți dorești, dar vei profita pe termen lung de ceea ce realizezi acum.

Zodia Fecioarei

Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei: DRAGOSTE

Horoscop 2017 pentru Zodia Fecioarei sugerează că anul acesta vei simți interes pentru o relație nouă. Poate fi una romantică sau una de prietenie.

Dacă ai, deja un partener, vei trăi mai intens și mai serios această relație. Ceva pare să schimbe în această legătură – dacă e în bine sau rău depinde de modul în care interpretezi tu schimbarea. Poate să fie vorba chiar despre o sarcină care va schimba natura relației.

Pentru cuplurile mai în vârstă sau de vârstă medie, previziunile spun că vor dori să încerce ceva nou. Să se mute, să-și schimbe jobul sau să ia o vacanță.

Priteniile devin, de asemenea, mai serioase în acest an. Iar dacă nu ești implicată într-o relație romantică, nu este exclus să începi să te întâlnești cu un prieten.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei: CARIERĂ

Fiind născută în Zodia Fecioarei, ești o persoană care muncește mult, constant și conștiincios. Anul acesta nu va face excepție, cel puțin în prima lui parte.

În a doua jumătate a anului și mai ales către sfârșit, lucrurile se vor calma puțin datorită bunei organizări și a îndeplinirii unor sarcini în avans. Trebuie să te îngrijești din timp să-ți organizezi concediul pe care îl meriți, cu timp de călătorie și timp de odihnă, astfel încât să profiți de un răgaz pe care nu-l vei mai avea prea curând.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei: BANI

Pentru tine, banii vor avea o dinamică specială în acest an. Nu în sensul că vor curge rapid de undeva ci în sensul că te vei pricepe să-i produci. Dar îi vei și folosi pe lucruri importante.

Este posibil să ai câștiguri peste media ta obișnuită în prima parte a anului și ar fi bine să pui ceva deoparte, pentru ca, în a doua parte, când munca își va slăbi puțin ritmul, să-ți permițe o vacanță frumoasă, sau, dacă e cazul, să-ți finanțezi niște studii care vor începe în toamnă.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Fecioarei: SĂNĂTATE

Fiind oarecum ieșit din tipare, anul 2017 poate fi stresant pentru tine. Prima jumătate, cel puțin, îți va da un sentiment de haos în anumite momente. Ziua, muncă intensă; seara, grijile casei și obligațiile sociale. Vor fi momente în care vei avea dificultăți de concentrare și chiar vei simți panică și anxietate față de anumite sarcini pe care ți se va părea că nu le poți îndeplini.

Chiar dacă ți-am spus și stii deja că partea a doua a anului va fi mai relaxată, nu aștepta ziua aceea. Impune-ți pauze, impune-ți zile de odihnă atunci când simți că nu mai poți. Altfel nu numai că ai putea claca fizic, dar stresul și oboseala își spun cuvântul asupra ficatului, a tensiunii arteriale și, acolo unde există predispoziție, asupra glicemiei.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Fecioarei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania