Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței: dragoste, carieră, bani, dragoste, sănătate

Zodia Balanței

Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței prevede că anul va trece repede pentru tine, dar asta nu înseamnă că vei rata opurtunitățile. Te simți energică și încrezătoare, cu atenția sporită.

Zodia Balanței

Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței: DRAGOSTE

Pentru tine, acesta este anul unor noi începuturi. Dacă ești singură, până la sfârșitul acestui an nu vei mai fi. Fiind energică și încrezătoare, vei lua inițiativa în privința cuiva care te interesează și cu care flirtezi ocazional.

Dacă te-ai despărțit recent, e clar că nu vei sta mult timp pe margine. Cât de curând te vei aduna și vei merge mai departe. Numai să vrei.

Dacă ești prinsă într-o relație stabilă, ai grijă să păstrezi echilibrul. Fii atentă și afectuoasă, dar ia în considerare și momentele în care trebuie să-i acorzi puțin spațiu partenerului tău. Nu face greșeala să manifești gelozie, pentru că va reacționa neplăcut.

Anul acesta nu este exclus să luați hotărârea de a avea (încă) un copil, și poate, până la sfârșitul anului, se și întâmplă.

Dacă simți nevoia să-ți lărgești cercul de cunoștințe și prieteni, ieși, mergi la petreceri și evenimente sociale, fii receptivă la interesul pe care ți-l arată noile cunoștințe.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței: CARIERĂ

Balanța este întotdeauna interesată să învețe lucruri noi, iar anul acesta nu va face excepție. Dacă încă studiezi, o să te intereseze un curs opțional nou sau o nouă formă de certificare.

Dacă ai terminat studiile, te va interesa să mai înveți ceva, în completarea competențelor deja dobândite. Poate o nouă limbă străină..

Ceea ce nu te va atrage în mod deosebit anul acesta va fi sportul. Vei respinge propunerile de acest fel.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței: BANI

Horoscopul pentru 2017 are o atenționare pentru tine: încearcă să fii înțeleaptă cu banii tăi. Îți place arta, îți plac achizițiile deosebite, dar ai grijă să-ți rămână bani destui pentru casă și masă.

Anul nu se anunță deosebit de bănos pentru tine, dar nu va fi nici unul foarte prost. N-o să-ți lipsească nimic din cele vitale, dar n-ar trebui să-ți permiți excese. Plătește facturile, fă aprovizionarea și vezi ce-ți rămâne.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Balanței: SĂNĂTATE

Chiar dacă nu te trage inima, trebuie să incluzi în planurile tale și puțin sport. Paradoxal, nu atât pentru îmbunătățirea condiției fizice cât pentru efectele de neînlocuit pe care le poate avea asupra stării psihice.

Fiind un an cam împrăștiat, cam dezorientat, ar putea să te încerce o ușoară depresie, puțină anxietate. Pentru acestea, cel mai bun leac este mișcarea în aer liber. Ieși în weekend în natură, pe munte sau cu bicicleta. Sau pe munte cu bicicleta. Sau învață niște tehnici de meditație.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Balanței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania