Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului: dragoste, carieră, bani, sănătate

Zodia Capricornului

După Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului, evoluția acestui an ți se va părea cam lentă, dar asta înseamnă că vei avea răgaz să-ți gândești pe îndelete proiectele și să respiri puțin. Bucură-te de fiecare zi cu tot ce-ți oferă.

Zodia Capricornului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului: DRAGOSTE

Dacă ești, deja, într-o relație, anul acesta problemele s-ar putea să apară din diferența de ritm. Cum celelalte zodii, în majoritatea lor, au mai multă energie decât tine, partenerul tău fie te va obosi cu vorbăria și inițiativele, fie nu vei fi aptă să-i răspunzi cu aceeași pasiune și același entuziasm.

Soluția este într-o cale de compromis, în înțelegerea reciprocă și în spațiul acordat de fiecare celuilalt. O sarcină nu este o soluție, câtă vreme anul acesta nu ești pregătită pentru tot ce înseamnă asta și nici pentru un copil.

Cât despre o nouă relație, e posibil să nu te intereseze foarte mult deocamdată. Numai dacă există, deja, cineva apropiat care știe să-ți respecte valorile și prioritățile, cu care nu e nevoie să negociezi și să depui eforturi – atunci, într-un mod cât se poate de lin și de plăcut, între voi poate să se lege ceva.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului: CARIERĂ

Ești oarecum anxioasă și neîncrezătoare în privința șefilor tăi și a intențiilor lor față de tine. Ai început anul muncind mai mult pentru siguranța jobului tău decât pentru valorificarea ideilor bune pe care le ai. Asta nu te caracterizează, cum nu te caracterizează nici lipsa de curaj.

Relaxează-te pentru că totul se întâmplă doar în mintea ta. Fii eficientă și creativă ca de obicei și vei avea surpriza că ești mai apreciată ca oricând. Iar asta pare că se va materializa spre mijlocul anului într-o avansare, un bonus sau o mărire de salariu.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului: BANI

În nota generală de anxietate, banii te vor preocupa mai mult ca de obicei. Nu ești risipitoare, nu ești imprudentă, nu ai obiceiuri extravagante, deci nu te îngrijora. Nu trebuie să te reții de la micile plăceri și recompense pe care obișnuiești să ți le oferi când și când.

Nu se întrevede niciun dezechilibru financiar, dar, ca să te simți tu bine, poți pune ceva deoparte, ca să știi că, orice-ar fi, ai de unde să iei.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Capricornului: SĂNĂTATE

Nivelul energiei tale va fi fluctuant anul acesta. Nu dramatic, dar atât cât să se poată petrece mici accidente în momentele de nivel maxim și indigestii sau scăderi ale imunității în momentele de nivel minim. Trebuie să fii atentă la semnalele pe care ți le dă corpul.

Ești predispusă să iei în greutate, pe fondul consumului compulsiv de dulciuri. Înlocuiește-le pe cele clasice cu unele cu valoare calorică mai scăzută. Când ești stresată, ține-te departe de frigider. Alege o activitate în aer liber fără oprire la cofetărie.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Capricornului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania