Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului: dragoste, carieră, bani, dragoste, sănătate

Zodia Vărsătorului

Predicțiile pe care le face Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului sugerează că anul acesta viața ta va lua o întorsătură mai serioasă. Te plictisești în răstimpuri, dar alteori descoperi că poți face lucruri foarte interesante fără să-ți golești contul din bancă.

Zodia Vărsătorului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului: DRAGOSTE

Prima previziune pentru 2017 este că, dacă ești într-o relație romantică, sentimentele tale vor deveni mai profunde și mai intense. Asta va duce relația la nivelul următor. Dacă relația a fost una fără griji și cu implicare moderată, anul acesta te vei simți pregătită să-ți asumi mai multă responsabilitate.

Dacă, în ultima vreme, nu prea ți-au ieșit combinațiile în dragoste, anul acesta vei opta pentru cineva care împărtășește preocupările tale și care nu se teme de stilul tău îndrăzneț. Vei fi atentă la părerile și sugestiile celor din jur în această privință. Nu le vei cere sfatul, dar le vei observa reacțiile.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului: CARIERĂ

În anii trecuți, e posibil să te fi dedicat mai puțin activității profesionale și mai mult unei vieți personale aventuroase. Proiectele personale de anul acesta vor fi în strânsă legătură cu cariera, cel puțin prin prisma banilor necesari pentru a le finanța.

Îți vei regăsi aplombul și îndrăzneala, vei organiza din nou echipe de comando și vei lua cu asalt obiective la care angajatorul tău nici n-a apucat să se gândească serios. Asta nu va trece neobservat. Cine va fi avansat, cine va primi bonus când se va pune problema?

Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului: BANI

Nu este un an în care să ai grămezi de bani de cheltuit, cel puțin, nu în prima parte. Eforturile tale vor da roade mai spre toamnă. Până atunci, va trebui să amâni puțin punerea în practivă a ideilor îndrăznețe privind casa, mașina sau vacanța.

Când vei vedea cu adevărat excedentul în cont, vei putea să concretizezi ce ai plănuit. Până atunci, profită de timpul de așteptare plănuind cât poți de bine. Banii munciți trebuie să-ți ofere maximum de satisfacție.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Vărsătorului: SĂNĂTATE

Nu este un an potrivit pentru aventuri sportive. Nefiind într-un maximum de energie, un efort care îți depășește puterile s-ar putea lăsa cu accidentări sau cu afecțiuni de durată ale sistemului muscular și ale celui osos.

Pentru că digestia este nu numai producătoare ci și consumatoare de energie, evită mesele grele, petrecerile cu degustări până la ziuă și cu mult alcool. O dată sau de două ori pe săptămână, adoptă un meniu vegetarian și concentrează-te permanent pe fructele și ceaiurile detoxifiante.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Vărsătorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania