Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului arată că anul acesta emoțiile te vor domina mai mult ca de obicei. Dar, cu puțin noroc, vei ieși din toate provocările anului fără pierderi importante.

Zodia Berbecului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului: DRAGOSTE


Este un an al dragostei pentru Zodia Berbecului. Dacă ești, deja, într-o relație, aceasta va deveni mai intensă și mai interesantă. Vei reuși să-ți exprimi emoțiile față de partenerul tău. Comunicarea va merge mai bine ca oricând. Viața sexuală va fi bine condimentată.

Dacă nu ești, deja, într-o relație, acesta este anul în care îți vei întâlni perechea. Mergi în locuri noi, fă lucruri pe care nu le-ai mai făcut.

Anul acesta este favorabil conceperii unui copil, dacă asta îți dorești. Dacă nu, ai grijă să-ți iei toate precauțiile.

În afara ariei rezervate dragostei și sexului, vei întâlni oameni care împărtășesc aceleași pasiuni, pe care le veți duce împreună la un nivel superior.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului: CARIERĂ

Zodia Berbecului a intrat într-un an al schimbărilor, iar una dintre acestea ar putea fi legată de carieră. Dacă ești nemulțumită de jobul tău, fii pe fază ca să poți sesiza oportunitățile de schimbare.

La urma urmei, ce anume nu-ți place legat de munca ta? Unde ai putea merge așa încât să păstrezi ceea ce îți place și poți face foarte bine, scăpând, în același timp, de părțile neplăcute? Răspunsurile la aceste întrebări vor veni oarecum de la sine și vei ști care este jobul visat atunci când îl vei vedea.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului: BANI

Predicțiile pentru 2017 sugerează că, înainte de a face orice schimbare, trebuie să-ți pui în ordine finanțele. Să nu ai datorii, să ai bani pentru facturile care vor veni timp de o lună sau două și ceva rezerve, sau pe cineva care să te susțină pentru scurt timp.

Concentrează-te pe asta, apoi poți să-ți rezervi un timp pentru o trecere lină de la o viață la alta.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Berbecului: SĂNĂTATE

Evoluția configurației astrale în 2017 avertizează că, dacă nu iei lucrurile în ordine și cu măsură, ai putea claca în cel mai nepotrivit moment. Întrucât este un an al schimbărilor, în care trebuie să fii activă și să demonstrezi multe, nădejdea este la somnul adânc și suficient din timpul nopții.

Ia-ți obiceiul de a face exerciții de strech (întindere) înainte și după mici reprize de gimnastică, pentru ca mușchii tăi să nu sufere contracții și blocaje.

Nu abuza de distracție, alege cu grijă petrecerile și, dacă hotătști să mergi, nu sta până dimineața și nu abuza de nimic din ce se găsește pe-acolo. Este un an prea important ca să-ți permiți indigestii sau accidente.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Berbecului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania