Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului: dragoste, carieră, bani, sănătate

Zodia Scorpionului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului avertizează că anul acesta va fi pentru tine cu suișuri și coborâșuri, dar rămâi cât poți de optimistă. Cu cât te stresezi mai puțin, cu atât mai ușor le vei rezolva pe toate. Ia lucrurile pe rând.

Zodia Scorpionului

Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului: DRAGOSTE

Dacă ești singură, poate e timpul să renunți la suspiciuni și secretomanie, să fii mai deschisă și mai încrezătoare cu prietenii și cu noile cunoștințe. Pentru că se deschid niște căi pe care le-ai putea rata dintr-un exces de prudență.

Nu este cazul să disprețuiești nici rețelele de socializare: dacă știi să le folosești prudent, nu-ți vor fura sufletul; deși poate că cineva de pe-acolo îți va fura inima.

Dacă ești, deja, într-o relație, trebuie să fii mai deschisă cu partenerul tău, să-i arăți mai multă încredere și chiar mai mult respect. Este un avertisment serios, pentru că anul acesta vei avea mai mult ca oricând tendința de a elabora în sinea ta și de a omite să-ți comunici planurile și dorințele. Nu face greșeala de a decide de capul tău să rămâi însărcinată!

Nu este un an prielnic pentru noi prietenii și noi relații sociale pentru că, pur și simplu, simți că nu e loc în viața ta pentru relații nelucrative.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului: CARIERĂ

Vei munci la fel de mult ca întotdeauna – asta-i sigur. Dar nu te apuca de proiecte individuale cu care să-ți surprinzi la urmă șefii. Bunele tale intenții s-ar putea să nu fie apreciate. În cel mai bun caz, toată munca se va dovedi inutilă. În cazul cel mai rău, inițiativa ta secretă nu va fi văzută cu ochi buni.

Pentru că vei avea tendința să te izolezi și să iei totul pe cont propriu, cheia succesului este munca în echipă sau, dacă ești șefă, delegarea unei părți din responsabilități. Dacă te temi că alții îți vor fura ideile, poți s-o rezolvi simplu, împărtășindu-le cu ceilalți și împărțind munca.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului: BANI

Fiind un an aglomerat, cu multă muncă, vor fi și bani mai mulți. Dacă ești îngrijorată din cauza unor rate pe care le ai de plătit sau din cauza unor cheltuieli deosebite care te așteaptă, află că nu vei avea probleme, vei reuși să ai la timp banii necesari.

Condiția pentru echilibrul financiar este să nu contractezi datorii noi până nu scapi de cele vechi, pentru că, totuși, nu se întrevede niciun tun anul acesta.

Horoscopul 2017 pentru Zodia Scorpionului: SĂNĂTATE

Anul acesta se anunță cu multă energie pentru toate zodiile inclusiv pentru Scorpion. Cu acest supliment de energie, ar trebui să-ți pui corpul la treabă. Mișcarea fizică trebuie să te țină în formă.

Și energia mentală va fi în creștere față de anii trecuți. Pentru că, în cazul tău, prea multă energie poate să ducă la enervări, conflicte și elaborarea de scenarii rupte de realitate, este bine să ți-o consumi citind, studiind ceva și să ți-o temperezi prin meditație și audiții de calitate.

Mihaela Serea
Ilustrație: shutterstock

Citește și descrierea Zodiei Scorpionului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania