(P) Gama de produse de igienă intimă Imacul’Eau, prospețime de durată și îngrijire delicată

imacul eau

Fiecare dintre noi folosește crema potrivită tipului său de ten sau șamponul potrivit tipului său de păr. La fel, ar trebui să folosim produse de îngrijire intimă adecvate nevoilor acestei zone delicate.

O igienă intimă adecvată presupune spălarea zilnică a zonei intime cu apă la temperatura potrivită și gel de curățare delicat. Este complet greșit să folosești săpun sau gel de duș, întrucât acestea sunt adaptate pH-ului pielii și nu celui al vaginului. Folosirea unui săpun sau gel de duș oarecare duce la alcalinizarea mediului local și crearea condițiilor favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor.

De ce sunt produsele dermatocosmetice Imacul’Eau diferite de alte produse similare

Farmaciile Sensiblu împreună cu farmaciști și chimiști din Europa au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire intimă, cu formule bazate pe apă pură din Elveția și extracte de plante. Gelul intim și șervețelele intime Imacul’Eau conțin ingrediente active precum:

  • Biecolia – un agent protector ce previne colonizarea bacteriilor și păstrează zona intimă curată;
  • Acid lactic – menține echilibrul pH-ului;
  • Extracte de plante precum: aloe vera (calmează iritațiile, hidratează și catifelează pielea), orhidee (hrănește și calmează pielea) și mușețel (hidratează și calmează pielea);
  • Apa pură din Elveția este folosită în stare pură, fără a se adăuga sau înlătura nimic din ea. Are efect hidratant și răcoritor.

Gama dermatocosmetică Imacul’Eau conține produse hipoalergenice, testate dermatologic, cu pH fiziologic și fără parabeni.

Cum îngrijești corect zona intimă

Pe lângă folosirea unor produse dermatocosmetice adecvate nevoilor zonei intime, ține cont și de următoarele recomandări:

  • Nu folosi bureți sau mănuși întrucât riști să zgârii mucoasele;
  • Rezumă-te doar la curățarea pe exterior a zonei intime. Nu face spălături intravaginale! Acestea distrug flora locală! Vaginul are capacitatea de a se autocurăța;
  • Dacă folosești tampoane interne, schimbă-le la 2-3 ore, iar noaptea folosește absorbante;
  • Spală-te atât înainte, cât și după un raport sexual pentru a reduce la minimum un potențial risc de infectare de la partener;
  • Poartă lenjerie din bumbac. Aceasta lasă pielea să respire.

Nu rata promoția!

În perioada 15 iulie – 31 august, ai 25% discount la cele două produse din gama Imacul’Eau. Astfel, în perioada promoției, poți achiziționa gelul intim de 200 ml la prețul de 14,62 lei și șervețelele intime (20 bucăți) la prețul de 7,12 lei.

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate