Gala Femeia Anului 2018 – O minunată clipă de răsfăț

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Gala Femeia Anului este un compliment adresat femeilor de valoare ale României. Este un proiect editorial de o importanță aparte pentru brandul AVANTAJE, și ne place să credem că în lumea aceasta în continuă schimbare revista Avantaje își găsește loc în timpul tot mai aglomerat al multora dintre noi.

Editată de grupul RINGIER, revista AVANTAJE organizează de peste 20 de ani o gală specială în cadrul căreia decernează Trofeele Femeia Anului, unele dintre cele mai longevive și de înaltă ținută premii din România.

Decernarea premiilor de excelență Femeia Anului este o recunoaştere datorată femeilor de valoare din România, dedicării, eleganței, talentului, sensibilităţii, implicării lor în viaţa socială şi nu în ultimul rând, puterii feminine de a lupta.

Laureatele galelor trecute au fost întotdeauna nume de prestigiu din domeniile culturii, sănătații, implicării sociale, învățământului, sportului sau artei autentice, nume reprezentative pentru femeile din România. Astfel, ne-au făcut onoarea de a accepta titlul de Femeia Anului: Prințesa Marina Sturdza, Angela Gheorghiu, Luminița Gheorghiu, Leslie Hawke, Gabriela Melinescu, Gabriela Alexandrescu, Wajiha Harris, Anca Harasim, Uca Marinescu, Ileana Farmache, Gabriela Szabo, Melania Medeleanu, Denisa Comanescu, Prof. Carmen Ginghină, Irina Margareta Nistor, Elena Pagu, Anca Bucur și multe alte personalități.

Pentru întâia dată în istoria Galei Femeia anului, marele trofeu are… două câștigătoare. Cele două doamne au în spate campanii umanitare care au schimbat legi, au salvat copii, au strâns bani, au dăruit bani, au renovat, au ajutat… au scris istorie în voluntariat.

Premiul acesta este un fel de a spune lumii poveștile lor impresionante și extraordinare, așa cum sunt și ele, de altfel. Visul lor, un spital complet, destinat vindecării copiilor afectați de o boală cumplită, este la un pas de realizare.

Acest premiu este despre cel mai frumos vis împlinit din România și despre eroinele care l-au creat : Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, câștigătoarele Marelui Trofeu al Galei Femeia Anului 2018.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Foto: Vlad Chirea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului