FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea identității românești și a valorilor tradiționale

GalaAvantaje-5

Dintotdeauna femeile au demonstrat că pot avea cariere de succes chiar şi mult dincolo de graniţele României şi că pot fi aplaudate de o lume întreagă. Despre ele vorbește acest premiu, lor le este dedicat, personalităților care reușesc să învingă într-o lume a performanţei trimițând lumii povestea autenticului românesc. Sunt femeile care au știut să descopere straturile profunde ale vieţii din Româ­nia și le-au oglindit în simboluri curate și adevărate.

Promovarea identității românești și valorilor tradiționale

Laureata acestei categorii s-a născut alături de fascinatul costum popular românesc, pe care a decis să-l promoveze peste tot în lume. A îndrăgit iia pe care o îmbracă mereu dar a rămas  profund legată de tot ce înseamnă autenticul acestui tărâm. Detaliile şi nuan­ţele, peisajele extraordinare, Delta, Maramureşul, Bucovina. A descoperit din nou oamenii, ideile, caracterul lor puternic, priete­nos, sări­tor, oameni care au un suflet mare şi multe de oferit. Și a decis să fie o oglindă chiar în România, să consolideze identitatea culturală în rândul românilor, să-i facă să fie mândri de tradiţiile şi istoria lor dar şi să fie o voce optimistă constantă. Să indice un mod pozitiv de a vedea lucrurile, să ofere soluţii, idei, alternative. Să spună că nu trebuie să renunţăm niciodată la lucruruile care sunt importante pentru noi.

Fiți alături de noi, joi, 4 aprilie, în cadrul galei Femeia Anului, și veți descoperi cine este eroina recunoscută și premiată pentru Promovarea identității românești și valorilor tradiționale

Foto: Facebook/pr

Citește:

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului