FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea identității românești și a valorilor tradiționale

Dintotdeauna femeile au demonstrat că pot avea cariere de succes chiar şi mult dincolo de graniţele României şi că pot fi aplaudate de o lume întreagă. Despre ele vorbește acest premiu, lor le este dedicat, personalităților care reușesc să învingă într-o lume a performanţei trimițând lumii povestea autenticului românesc. Sunt femeile care au știut să descopere straturile profunde ale vieţii din Româ­nia și le-au oglindit în simboluri curate și adevărate.

Promovarea identității românești și valorilor tradiționale

Laureata acestei categorii s-a născut alături de fascinatul costum popular românesc, pe care a decis să-l promoveze peste tot în lume. A îndrăgit iia pe care o îmbracă mereu dar a rămas  profund legată de tot ce înseamnă autenticul acestui tărâm. Detaliile şi nuan­ţele, peisajele extraordinare, Delta, Maramureşul, Bucovina. A descoperit din nou oamenii, ideile, caracterul lor puternic, priete­nos, sări­tor, oameni care au un suflet mare şi multe de oferit. Și a decis să fie o oglindă chiar în România, să consolideze identitatea culturală în rândul românilor, să-i facă să fie mândri de tradiţiile şi istoria lor dar şi să fie o voce optimistă constantă. Să indice un mod pozitiv de a vedea lucrurile, să ofere soluţii, idei, alternative. Să spună că nu trebuie să renunţăm niciodată la lucruruile care sunt importante pentru noi.

Fiți alături de noi, joi, 4 aprilie, în cadrul galei Femeia Anului, și veți descoperi cine este eroina recunoscută și premiată pentru Promovarea identității românești și valorilor tradiționale

Foto: Facebook/pr

Citește:

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului